Компанія MODULINE була заснована в 1989 році і є фамільним підприємством, що належить родині Lazzer. Уже майже 25 років вона займається виробництвом теплового обладнання для професійної кухні і підприємств громадського харчування. Головний офіс компанії знаходиться в Італії, в регіоні Венето (Veneto). Компанія поставляє продукцію по всьому світу для різних соціальних сфер: в лікарні, школи, готелі, конференц-зали, супермаркети і на спортивні стадіони.
Регенераційні системи
Враховуючи багаторічний досвід роботи і високі технології, MODULINE пропонує сьогодні цілу лінійку вентильованих печей для регенерації та інших систем для регенерації:
• регенераційні печі Roller Chef і Forno Chef настільні або на підставці;
•шкафи для регенерації для візків з тарілками або візків з гастроємностями для встановлення на підлозі;
• візки для регенерації з автономною подачею води;
• шафи комбіновані для підтримки в охолодженому вигляді і регенерації.
У регенераційній печі все повинно бути чітко продумано, особливо система вентиляції, яка забезпечує рівномірний розподіл температури всередині камери, запобігаючи пошкодженням і підсушуванню вже приготованих страв. Більше уваги приділяється таким делікатним продуктам, як риба і овочі, які можна обробляти тільки за допомогою регенерації, не ризикуючи при цьому, приготувати їх заново.
Другий важливий момент – це вологість. Недостатня вологість може стати причиною пересушування кінцевого продукту, в той час як надмірна вологість робить страви водянистими, неїстівними і непривабливими на вигляд.
Переваги регенерації
Регенераційні системи MODULINE забезпечують оптимальний процес регенерації відповідно до типу продукту. Всі апарати для регенерації MODULINE мають ряд незаперечних переваг:
Економічність: зниження споживання води, електроенергії, сировини, витрат на кваліфікований персонал і здійснення монтажних робіт при установці устаткування.
Якість: мінімізація мікробіологічних ризиків, збереження поживних властивостей і привабливого зовнішнього вигляду приготованих страв.
Швидкість і чистота: знижується частота приготування, різко зменшується час, присвячений прибиранню кухні, оптимізується час обслуговування кухні.
Універсальність: приготування широкого асортименту страв в меню і використання різного посуду і гастроємностей (тарілки, листи).
Технологічність: наявність додаткових функцій і пристроїв, що забезпечують комфортний процес приготування для шеф-поварів:
• Climachef – точний і автоматичний контроль в камері;
• Термощуп – контроль температури всередині страв;
• Роз’єм USB – збереження даних у системі і управління безпекою;
• Таймер – початок приготування у заданий час без попередньої підготовки.
Холодильні та морозильні візки
Холодильне обладнання MODULINE теж підпорядковане системі регенерації – воно автоматично перетворюється в регенераційні печі, використовуючи ту ж камеру. Це подвійна економія і подвійна безпека.
Печі низькотемпературного приготування MODULINE Cooking Chef
Приготування за низьких температур – це один з найдавніших методів приготування їжі, виявлений більше 200 років тому. Це спосіб, при якому вдається отримати особливо смачне м’ясо, багате білками, ферментами, вітамінами і мінералами. Статична піч MODULINE Cooking Chef не допускає пошкодження продукту, не пересушує його. У печі відсутня конвекція, а їжа готується таким чином, що тепле повітря огортає її, як ковдрою. Втрати ваги при цьому незначні, а продукт виходить більш ніжним. Основні властивості низькотемпературних печей MODULINE, безумовно, оцінять на кухнях в ресторанах, кафе, супермаркетах та інших підприємствах громадського харчування.
У печах MODULINE використовується статична система нагрівання з електронним управлінням. Нагрівальні елементи розташовуються не в самій камері, а за її межами, що дозволяє досягти однорідної і стабільної температури без пересушування продукту. Ключовою особливістю печей виробництва MODULINE є наявність системи DeltaT, яка в поєднанні з термощупом встановлює різницю температур в камері і всередині продукту. Чим менше ця різниця, тим делікатніше процес приготування і мінімальні втрати ваги.
В асортименті MODULINE:
• настільні статичні печі для повільного приготування їжі;
• печі на колесах для повільного приготування.
Коптильні MODULINE
Крім систем регенерації і статичних систем для приготування за низьких температур, компанія MODULINE пропонує інноваційну систему копчення – печі-коптильні FA 052 E і FA 082 E. Вони виготовляються з 2004 року і мають ряд конкурентних переваг перед аналогічним обладнанням:
• сенсорна панель управління;
• бампер, що захищає нижню частину обладнання;
• багатоточковий термощуп в комплекті;
• зовнішній димогенератор, який забезпечує краще холодне копчення;
• щітка для прочищення труби в комплекті з апаратом;
• ємність для збору конденсату диму, завдяки якому волога не осідає на поверхні продуктів.
В супермаркетах за лінією прилавка часто встановлюють настільну версію коптильні, у якій немає коліс і бампера. Таким чином, клієнти бачать, як копчення продукції відбувається на їхніх очах.
Дизайн
Вся лінійка продукції компанії MODULINE оснащена програмним забезпеченням з інноваційним дизайном, що надає елегантність і стиль обладнанню марки.
Електронний сенсорний дисплей
Орієнтований на користувачів, електронний сенсорний дисплей MODULINE змінює свій вигляд в залежності від потреб клієнта. Інтуїтивно зрозуміле управління і ергономічний дизайн роблять використання цього обладнання MODULINE простим і доступним для будь-якого кухаря.
Запатентовано
Обладнання MODULINE має відзнаку Patient Pending, який свідчить про те, що компанія постійно модернізує та контролює якість своєї продукції.
Конвекційні печі Combi
Конвекційні печі Cook & Hold
Пароварка під тиском Pressure
Гриль FlexyGrill
Шафи шокової заморозки Chill
Шафи шокової заморозки Cryogen
Холодильне обладнання Cold
Регенераційні печі Regen
Теплові шафи Warm
Безкоштовна консультація
Отримайте додаткову інформацію про технічні характеристики, моделі і вартість обладнання у офіційного дилера на всій території України – компанії PROFITEX.
Висококваліфіковані фахівці компанії PROFITEX індивідуально підберуть під потреби Вашого підприємства необхідне кухонне обладнання, порекомендують кращі бренди, моделі, підготують план розміщення з урахуванням комунікацій і ергономіки, налаштують потрібні програми, навчать використанню обладнання і забезпечать працездатність без простоїв у виробництві за рахунок нашої сервісної служби. Ви завжди можете розраховувати на високий професіоналізм, індивідуальний підхід і багатий досвід роботи наших фахівців. Будьте впевнені – ми завжди для Вас відкриті і забезпечимо кращим вибором!
Зв’яжіться з нами одним із зручних способів: 1) profitex.ua; 2) info@profitex.ua , 3) +38044 586 41 14 або залиште свій запит в контактній формі праворуч.