Завдяки обладнанню шокового охолодження Chill Moduline зробив важливий крок в організації ланцюга WorkFlow. Зберігаючи прихильність інновацій компанія розробила лінійку шаф Cryogen. Завдяки азоту, що використовується в процесі шокової заморозки, Ви можете заморожувати продукти за дуже короткий час і зберігати всі поживні властивості.
Є два основні методи для запобігання змінам оригінальних характеристик страв. Перший спосіб полягає в досягненні температурного режиму, за якого поширення бактеріальних агентів і природне окислення інгібіруються. Другий спосіб – в сприянні заморозки рідини у вигляді нанокристалів. Їх розміри настільки малі, що вони не ушкоджують клітинну структуру продукту.
Азот є безбарвним газом, без запаху, негорючим, нетоксичним і хімічно стійким, здатним швидко досягати температур до -196°С. Крім того, в порівнянні зі стандартними установками, що працюють з температурами до -18°С і використовують аміак або будь-який фреон, азот є природним компонентом нашої атмосфери, а отже, в будь-якому випадку не забруднює і не завдає шкоди навколишньому середовищу. Інші класичні технології заморозки не можуть гарантувати таку ж продуктивність без погіршення якості продуктів.
Лінійка Cryogen представлена двома унікальними моделями: для підприємств громадського харчування та кейтерінгу, банкетних заходів і невеликих харчових виробництв. Завдяки великим і гнучким виробничим потужностям ці дві моделі можуть повністю задовольнити всі потреби замовника, що раніше було неможливо при використанні традиційних шаф шокової заморозки.
Інновації полягають не тільки в застосуванні сучасних технологій. Інновації – це результат наукових досліджень, які мають на меті покращення якості робочих процесів на кухні і введення більшої гнучкості, швидкості та економії експлуатації обладнання.
У лінійці Cryogen використовується моментальна заморозка, що відбувається на виключно низьких температурах і фундаментально впливає на якість кінцевого результату. Низькі температури уповільнюють швидкість реакцій ферментативного і хімічного розщеплення та мають мікробіостатічну дію.
Низькі температури уповільнюють метаболізм мікробів, природним чином присутніх в продуктах, до їх повного знищення за температури -18°C.
Швидкість процесу розморожування є вирішальним фактором для забезпечення належного збереження заморожених продуктів і їх поживної цінності. Чим більше швидкість, тим менше кінцевий розмір кристалів рідини, що міститься в їжі, що знижує ймовірність пошкодження клітинних мембран і втрати поживних речовин.


1. Електронна система управління
Контролює упорскування азоту в камеру за допомогою кріогенних клапанів і інтегрує надлишковий тиск азоту в системі вхідного контролю.
2. Відведення конденсату і газоподібного азоту
Запобігає утворенню льоду і надлишкового тиску в камері.
3. Електронне управління
Надзвичайно інтуїтивно зрозуміле і просте у використанні навіть менш досвідченим персоналом.
4. Дверна ручка
Ергономічна і повністю вбудовується, з засувкою.
1. Періодична і автоматична зміна напрямку обертання двигунів вентиляторів
Забезпечте ідеальну однорідність температури в камері.
2. Електронний датчик контролю температури камери
3. Термощуп
Термощуп з конічним накінечником, що нагрівається, дозволяє легко вводити його в продукт навіть в разі його замерзання.
4. Герметична робоча камера
Закруглені кути і вбудована дренажна система роблять прибирання простіше і безпечніше.
5. Ізоляція камери і дверей
Матеріали з високими ізоляційними властивостями забезпечують менше розсіювання холоду.


Шафи шокової заморозки Cryogen: 7 "сенсорний дисплей з навігацією Електронне управління температурою Управління вмістом азоту
Функціональні особливості

Режим охолодження з різними ступенями інтенсивності.

Режим заморозки з різними ступенями інтенсивності.

Автоматичні програми заморозки діляться по 6 категоріям продуктів – ідеальна база для зберігання.

Ручне налаштування циклу охолодження / заморозки забезпечує зручність роботи шеф-кухаря.

Розділ “Вибране”.

Книга рецептів з підтримкою зображень користувача легко налаштовується і управляється.

Система електронного управління температурою і процентним вмістом азоту всередині камери для отримання максимальної однорідності.

Програми заморозки можуть бути розділені на 10 різних фаз для забезпечення високої точності обробки продуктів.

Низький рівень споживання енергії.

Система калібрування упорскування азоту зводить до мінімуму споживання газу.

Система самодіагностики всіх електричних компонентів.

Автоматична система запису телеметричних даних роботи обладнання.

Автоматичне блокування вентилятора при відкритті дверей.

USB-порт: програмне забезпечення, книга рецептів і база даних HACCP завжди під рукою.
Сила автоматизації

Функція розморожування Defrost (в тому числі при відкритих дверях).

Система блокування клавіатури з паролем гарантує шеф-кухарю максимальний захист даних і запобігання ризику ненавмисного переривання програми приготування.

Розширення пам’яті за допомогою вбудованої SD-карти.
Характеристики:
- Температурний режим від + 50°C до -90°C.
- Контроль часу.
- Програми автоматичного охолодження / заморожування розділені на 6 категорій.
- Контроль процентного вмісту азоту.
- Режим охолодження з різним ступенем інтенсивності.
- Режим заморозки з різним ступенем інтенсивності.
- Можливість управління до 10 циклами охолодження / заморожування для кожної програми.
- Охолодження / заморожування з термощупом.
Функція нагріву термощупа для програм заморожування.
- Розморожування (Defrost).
- Навісний замок (PadLock).
Можливості застосування: Ресторани Готелі Фабрики - кухні Підприємства фаст - фуду Корпоративні їдальні Лікарні Супермаркети Кондитерські Піцерії Хлібопекарні
Безкоштовна консультація
Отримайте додаткову інформацію про технічні характеристики, моделі і вартість обладнання MODULINE у офіційного дилера MODULINE на всій території України – компанії PROFITEX.
Висококваліфіковані фахівці компанії PROFITEX індивідуально підберуть під потреби Вашого підприємства необхідне кухонне обладнання, порекомендують кращі бренди, моделі, підготують план розміщення з урахуванням комунікацій і ергономіки, налаштують потрібні програми, навчать використанню обладнання і забезпечать працездатність без простоїв у виробництві за рахунок нашої сервісної служби. Ви завжди можете розраховувати на високий професіоналізм, індивідуальний підхід і багатий досвід роботи наших фахівців. Будьте впевнені – ми завжди для Вас відкриті і забезпечимо кращим вибором!
Зв’яжіться з нами одним із зручних способів: 1) profitex.ua; 2) info@profitex.ua , 3) +38044 586 41 14 або залиште свій запит в контактній формі праворуч.