Статичні печі Cook & Hold від Moduline здійснюють приготування страв за низьких температур. Завдяки спеціально розробленій статичній системі, температура залишається рівномірною і стабільною, підвищуючи якість, м’якість і результативність ваших рецептів.
Метод приготування за низької температури, який Moduline застосовує в своїх сучасних статичних печах, не пошкоджує харчові волокна завдяки статичному приготування, а природним чином трансформує їх, покращуючи їх якість, роблячи їх м’якими. Завдяки статичній системі, в якій використовується система нагрівання проводки за межами порожнини, піч призначена для отримання рівномірних і стабільних температур з електронним управлінням, а також відбувається зниження втрати ваги. Moduline також пропонує найбільш вимогливим клієнтам систему Delta-T (на деяких моделях) для установки правильної різниці (Delta) між температурою камери і температурою всередині продукту, підтримуючи її постійною до циклу витримки: чим менше різниця, тим краще кінцевий результат. Шеф-кухар, який використовує Cook & Hold, очікує високий контроль над процесом приготування. Всі функції, включені в цю машину, призначені для максимально плавного і легкого використання. Досвід інженерів Moduline в поєднанні зі знанням потреб клієнтів дозволив створити приголомшливе обладнання. Інтерфейс користувача демонструє повний набір функцій простим способом, щоб підвищити продуктивність і результати, уникаючи будь-яких складнощів.

1. Електронне управління
Надзвичайно інтуїтивно зрозуміле і просте у використанні навіть менш кваліфікованим персоналом.
2. Ізоляція порожнини і двері
Ізоляційні матеріали гарантують менше розсіювання тепла.
3. Багатоточковий стрижневий зонд
Змінний, зі зручним сталевим тримачем скрині.
4. Система блокування дверей
Запобігає ризику ненавмисного відкриття під час циклу готування (опція).
5. Пластикові бампери за периметром
4 ролика діаметром 150 мм і стійкі бічні ручки забезпечують повну мобільність.
1. Без вентилятора
Запобігає висиханню продуктів.
2. Подвійні скляні двері з низькоемісійним склом
Зменшує зовнішній перегрів і розсіювання тепла.
3. Напрямні для лотків
Легко знімаються і миються.
4. Прокладка двері
Виготовлена з легко замінного силікону, стійкого до високих температур.
5. Піддон для збору конденсату
Жодного протікання і накопичення вологи на підлозі.


1. Електронне управління
Надзвичайно інтуїтивно зрозуміле і просте у використанні навіть менш кваліфікованим персоналом.
2. Ручна вентиляція
Дозволяє регулювати рівень вологості.
3. Дверна ручка
Ергономічна і повністю вбудована з магнітною застібкою.
4. Регульовані ніжки
Оснащені присоскою, вони дозволяють легко встановити стільницю і дають можливість поставити одну аналогічну модель.
1. Напрямні для лотків
Легко знімаються і миються.
2. Основний зонд
Ергономічна і дуже міцна ручка також робить його придатним для частого використання.
3. Без вентиляції
Запобігає висиханню харчових продуктів і не потребує додавання вологості в камеру, що дозволяє уникнути споживання води.
4. Прокладка двері
Виготовлена з легко замінного силікону, стійкого до високих температур.
5. Герметична порожнина
Закруглені кути роблять прибирання простіше і безпечніше.



Конвекційні печі Cook & Hold: Статичні печі Електронне управління Автоматичні програми Улюблені страви USB-порт Низьке енергоспоживання
Повний набір функцій в компактному корпусі

Температура від + 30°C до + 160°C на моделях CHC-CHS-FAB.

Температура від + 30°C до + 120°C на моделях CSC-CSD.

Автоматичні програми приготування, розділені на 6 категорій продуктів, є ідеальною відправною точкою для знайомства з духовкою Cook & Hold (тільки моделі CHC-CHS-FAB).

Ручне налаштування приготування і реєстрація рецептів забезпечують традиційну зручність шеф-кухарю.

Розділ улюблених програм у вас під рукою (тільки моделі CHC-CHS-FAB).

Рецепти завжди налаштовуються і зручні для перегляду (тільки моделі CHC-CHS-FAB).

USB-порт: програмне забезпечення, дані HACCP і рецепти завжди під рукою (опція тільки для моделей CHC-CHS-FAB).

Програми приготування можна розділити на 9 різних фаз, що забезпечує високу продуктивність при приготуванні їжі.

Функція Delta-T: можливість регулювати різницю температур між камерою печі і продуктом, підвищуючи ніжність м’яса і зменшуючи втрату ваги.

Низький рівень споживання енергії та ідеальний контроль температури забезпечують мінімальне споживання електроенергії.

Система витяжки надмірної вологості запобігає виникненню надлишкового тиску в порожнині.

Система самодіагностики справності всіх електричних компонентів (тільки на моделях CHC-CHS-FAB).

Система зливу соків варіння виключає використання піддонів для збору соку в камері, тим самим запобігаючи небезпеці, пов’язаної з поводженням з гарячими рідинами (тільки на моделях CHC-CHS-FAB).

Система блокування дверцят запобігає ризику ненавмисного відкривання під час циклу приготування; відкриття дверцят порушує делікатні цикли і погіршує результати (опція тільки для моделей CHC-CHS-FAB).
Сила автоматизації

Копчення: нові і передові професійні інструменти Moduline уможливлюють традиційне гаряче і холодне копчення, поєднуючи в собі переваги і якість низькотемпературних печей. Різноманітні і інноваційні рішення для створення оригінальних і креативних рецептів відповідно до методів роботи, як старих, так і сучасних, практичні і ефективні (тільки моделі CHS-FAB).

Система нагріву DeliWarm продовжує час витримки після приготування без сушіння продуктів.
Характеристики:
- Температурний режим від + 30°C до + 160°C.
- Контроль часу.
- Програми автоматичного приготування розділені на 6 категорій.
- Розділ “Улюблені програми”.
- Можливість управляти до 9 етапами приготування для кожної програми.
- Приготування за допомогою термощупа.
- Режим приготування з Дельта-Т.
- Функція копчення (моделі CHS-FAB).
- ProTime.
- PadLock.
- CoreCheck.
Можливості застосування: Ресторани Готелі Фабрики - кухні Підприємства фаст - фуду Корпоративні їдальні Лікарні Супермаркети Кондитерські Піцерії Хлібопекарні
Безкоштовна консультація
Отримайте додаткову інформацію про технічні характеристики, моделі і вартість обладнання MODULINE у офіційного дилера MODULINE на всій території України – компанії PROFITEX.
Висококваліфіковані фахівці компанії PROFITEX індивідуально підберуть під потреби Вашого підприємства необхідне кухонне обладнання, порекомендують кращі бренди, моделі, підготують план розміщення з урахуванням комунікацій і ергономіки, налаштують потрібні програми, навчать використанню обладнання і забезпечать працездатність без простоїв у виробництві за рахунок нашої сервісної служби. Ви завжди можете розраховувати на високий професіоналізм, індивідуальний підхід і багатий досвід роботи наших фахівців. Будьте впевнені – ми завжди для Вас відкриті і забезпечимо кращим вибором!
Зв’яжіться з нами одним із зручних способів: 1) profitex.ua; 2) info@profitex.ua , 3) +38044 586 41 14 або залиште свій запит в контактній формі праворуч.