Підтримувати вже готові страви за правильної температури, щоб піднести їх до столу – це невід’ємна вимога для кожної професійної та поважаючої себе кухні. Ніщо не залишається без уваги, при цьому смак, консистенція і зовнішній вигляд залишаються на тому ж рівні, що і щойно приготованого блюда.
Максимальна ефективність і бездоганні апетитні страви забезпечуються тепловими шафами Warm від Moduline, з низьким енергоспоживанням. Передова технологія дозволяє завжди підтримувати постійну і стабільну температуру, налаштовану так, щоб не зіпсувати страву, зберігаючи при цьому смак і запах: результатом розробки стала система підігріву, джерелом живлення якої є зовнішній нагрівальний елемент, що знаходиться за камерою з електронним контролером, який забезпечує точність і високу безпеку, згідно з санітарно-гігієнічними нормами та найвищими стандартами. Завдяки великому досвіду виробництва печей за технологією Cook & Hold, Moduline пропонує в результаті екстраординарне обслуговування для будь-яких типів використання, таких як їдальні, ресторани швидкого харчування, банкети та інші види об’єктів громадського харчування. Асортимент представлений 21 моделлю з різними версіями установки: стаціонарно, для вбудовування, з висувними скринями, моделі пересувні і для встановлення на підлозі.
1. Електронне управління
Надзвичайно інтуїтивно зрозуміле і просте у використанні навіть менш кваліфікованим персоналом.
2. Ручний клапан
Дозволяє регулювати вологість збережених продуктів.
3. Ручка скрині
Ергономічна і повністю втоплена, з магнітною застібкою.
4. Регульовані ніжки
Постачаються з присоскою. Вони дозволяють легко встановлювати шафу на столі або встановлювати в колону із 187 аналогічними моделями.


1. Відсутність вентиляції
Запобігає висиханню їжі; не потрібно зволожувати камеру під час приготування, що дозволяє уникнути витрат води.
2. Телескопічні напрямні скрині з нержавіючої сталі
3. Ізоляція камери
Виготовлено з матеріалів з високою теплоізоляцією, які забезпечують менше розсіювання тепла.
4. Ущільнювач скринь
Виготовлено з силікону, стійкого до високих температур.
1. Електронне управління
Надзвичайно інтуїтивно зрозуміле і просте у використанні навіть менш кваліфікованим персоналом.
2. Ручний клапан
Дозволяє регулювати вологість збережених продуктів.
3. Дверна ручка
Ергономічна і повністю втоплена, з магнітною застібкою.
4. Бампери за периметром
Виготовлені з пластику, оснащені 4 коліщатками діаметром 125 мм, два з яких з гальмом, і бічними ручками для штовхання і напрямними для повної мобільності.


1. Ущільнювач дверей
Виготовлений з силікону, стійкого до високих температур.
2. Відсутність вентиляції
Запобігає висиханню їжі; не потрібно зволожувати камеру під час приготування, що дозволяє уникнути витрат води.
3. Напрямні для лотків
Легко знімаються і миються.
4. Герметична камера
Закруглені кути роблять прибирання простіше і безпечніше.
1. Електронне управління
Надзвичайно інтуїтивно зрозуміле і просте у використанні навіть менш кваліфікованим персоналом.
2. Трьохточкова система закриття дверей
3. Доступна потужність
Встановлена потужність ідеально відкалібрована для використання.


1. Зволожувач
Розроблено для мінімізації споживання води.
2. Періодична автоматична зміна напряму обертання двигунів вентиляторів
Забезпечує ідеальний розподіл температури в камері.
3. Герметична камера
Закруглені кути і вбудована дренажна система роблять прибирання простіше і безпечніше.
4. Бампери з нержавіючої сталі
Розташування всередині камери забезпечує більш безпечне розміщення візків для підносів або тарілок.
5. Робоча камера на рівні підлоги
Полегшує маневри з візками для підносів або тарілками.


Теплові шафи Warm: Збереження смаку і аромату на довгий час Зберігання без сушіння продукту Електронне управління
Функціональні особливості

Температура від +30°C до +120°C в моделях HSH-HSW-HHT.

Температура від +30°C до +90°C в моделях HHFF-HHFT.

Дуже низька встановлена потужність і ідеальний контроль температури гарантують мінімальне споживання електроенергії.
Використовувані технології

Система нагріву DeliWarm значно розширює час
зберігання після приготування без підсушування продукту.
Характеристики:
- Температурний режим від + 30°C до + 90°C.
- Контроль часу.
- За допомогою термощупа.
- Клімат-контроль з системою CLIMAchef.
- ProTime.
- PadLock.
- CoreCheck.
Можливості застосування: Ресторани Готелі Фабрики - кухні Підприємства фаст - фуду Корпоративні їдальні Лікарні Супермаркети Кондитерські Піцерії Хлібопекарні
Безкоштовна консультація
Отримайте додаткову інформацію про технічні характеристики, моделі і вартість обладнання MODULINE у офіційного дилера MODULINE на всій території України – компанії PROFITEX.
Висококваліфіковані фахівці компанії PROFITEX індивідуально підберуть під потреби Вашого підприємства необхідне кухонне обладнання, порекомендують кращі бренди, моделі, підготують план розміщення з урахуванням комунікацій і ергономіки, налаштують потрібні програми, навчать використанню обладнання і забезпечать працездатність без простоїв у виробництві за рахунок нашої сервісної служби. Ви завжди можете розраховувати на високий професіоналізм, індивідуальний підхід і багатий досвід роботи наших фахівців. Будьте впевнені – ми завжди для Вас відкриті і забезпечимо кращим вибором!
Зв’яжіться з нами одним із зручних способів: 1) profitex.ua; 2) info@profitex.ua , 3) +38044 586 41 14 або залиште свій запит в контактній формі праворуч.