Зручні і високопродуктивні шафи шокової заморозки Chill від Moduline з функціями SOFT і HARD дають вам можливість встановити необхідний режим охолодження з відмінними результатами в управлінні харчовими продуктами. Інтерфейс користувача був розроблений так, щоб уникнути непотрібних складнощів, тому Chill дуже просто користуватися.
Охолодження
Коли приготовані продукти залишають охолоджуватися природним шляхом, за температури від + 65 ° C до + 10 ° C, ви можете спостерігати збільшення бактеріального навантаження, що призводить до погіршення якості і особливо впливає на безпеку харчових продуктів з ризиком інтоксикації споживача. З цієї причини шафа шокового охолодження необхідна кухарям, якщо вони хочуть зберегти те, що готують, для подальшого використання. Знижуючи температуру до + 3 ° C менш ніж за 90 хвилин, чиллер блокує розмноження бактерій і зневоднення продуктів. Смак, аромат, колір не змінюються при збереженні цілісності продуктів і тривалості їх зберігання. Завдяки асортименту з 9 моделей різної потужності, Chill дозволяє шеф-кухарю працювати в цілковитій безпеці, організовуючи свою діяльність і надаючи клієнтам велике меню з швидким і ефективним обслуговуванням.
Замороження
Процес заморожування продуктів не менш важливий для Moduline. Фактично, всі шафи шокової заморозки і морозильники серії Chill виробляються для забезпечення примусового охолодження, але в той же час оснащені потужним обладнанням і технологіями, що дозволяють досягти температури замерзання при -18 ° C в центрі страви менш ніж за 240 хвилин. Потужність компресорного агрегату, по суті, забезпечує температуру -40°C в охолоджуючій порожнині і заявлену продуктивність в потрібний час, зберігаючи при цьому якість кінцевого результату. Тісний взаємозв’язок між коротким часом і низькою температурою дозволяє утворювати мікрокристали молекул води, які можна знайти в їжі, і, відповідно, та ж молекулярна структура залишається незмінною. Завдяки вибору типу охолодження або конкретної збереженої програми (функція доступна у версії D), Chill дозволяє охолоджувати і зберігати приготовлені або сирі продукти, забезпечуючи тим самим економію сировини, якість презентації та їжі. безпека, навіть після відтавання.
1. Дверна ручка
Ергономічна і вбудована дверна ручка з магнітною застібкою.
2. Електронний і автоматичний контроль температури
У камері для швидкого охолодження або заморожування в цілковитій безпеці і з повною однорідністю.
3. Електронне управління
Надзвичайно інтуїтивно зрозуміле і просте у використанні навіть менш кваліфікованим персоналом.
4. Компресорні і випарні агрегати
Відкалібровані за розміром і місткістю порожнини.
5. Піддон для збору конденсату
Більше жодних протікань і накопичення вологи на підлозі.
1. Напрямні для лотків
Легко знімаються і миються.
2. Термощуп
Допомагає і робить процеси охолодження більш безпечними.
3. Вентилятори
Завдяки великому діаметру і формі порожнини, холодне повітря розподіляється рівномірно, забезпечуючи рівномірну температуру.
4. Водонепроникна камера
Завдяки заокругленим кутам і дренажній системі очищення стає простіше і безпечніше.
5. Ізоляція камери і дверей
Завдяки ізоляційним матеріалам забезпечує менше розсіювання холоду.
Шафи шокової заморозки Chill: Охолодження при плюсовій температурі Замороження при мінусовій температурі Цикл HARD або SOFT
Функціональні особливості
Режим охолодження при + 3°C з вибором циклу HARD або SOFT.
Режим заморожування при -18°C з вибором циклу HARD або SOFT.
Програми заморозки за часом або за термощупом.
Автоматична зупинка двигунів вентилятора при відкритих дверцятах, щоб уникнути розсіювання холоду.
Сила автоматизації
Функція Precooling (попереднє охолодження)
для підготовки камери до роботи.
Функція StayChill для автоматичної підтримки
досягнутої температури продукту в кінці циклу заморозки
Функція Defrost для розморожування з відчиненими дверцятами.
Функція SOFT дозволяє швидко охолоджувати і заморожувати
найбільш делікатні продукти без пошкодження їх структури.
Характеристики:
Можливості застосування: Ресторани Готелі Фабрики - кухні Підприємства фаст - фуду Корпоративні їдальні Лікарні Супермаркети Кондитерські Піцерії Хлібопекарні
Безкоштовна консультація
Отримайте додаткову інформацію про технічні характеристики, моделі і вартість обладнання MODULINE у офіційного дилера MODULINE на всій території України – компанії PROFITEX.
Висококваліфіковані фахівці компанії PROFITEX індивідуально підберуть під потреби Вашого підприємства необхідне кухонне обладнання, порекомендують кращі бренди, моделі, підготують план розміщення з урахуванням комунікацій і ергономіки, налаштують потрібні програми, навчать використанню обладнання і забезпечать працездатність без простоїв у виробництві за рахунок нашої сервісної служби. Ви завжди можете розраховувати на високий професіоналізм, індивідуальний підхід і багатий досвід роботи наших фахівців. Будьте впевнені – ми завжди для Вас відкриті і забезпечимо кращим вибором!
Зв’яжіться з нами одним із зручних способів: 1) profitex.ua; 2) info@profitex.ua , 3) +38044 586 41 14 або залиште свій запит в контактній формі праворуч.