З 29 вересня по 1 жовтня команда Профітекс візьме участь в міжнародній виставці готельно-ресторанного бізнесу та клінінгу FoReCH 2021. Виставка FoReCH 2021 добре зарекомендувала себе у минулі роки і є однією з кращих тематичних виставок в Україні, яку вже всі зачекалися. Ми з радістю запрошуємо і Вас відвідати цю подію і обов’язково заглянути на наш стенд.
Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH — головна професійна подія сектору HoReCa в Україні. Наймасштабніша виставка FoReCH 2021 є комунікаційним майданчиком та виставкою ефективних рішень для індустрії гостинності. Виставка задає нові тренди руху індустрії гостинності шляхом презентацій новітнього обладнання, технологій, послуг та рішень, а також обміну передовим досвідом відкриття та управління бізнесу у секторі HoReCa.
Слідкуйте за оновленнями на сторінці @profitex_ukraine. Дізнавайтесь більше деталей про подію від команди Profitex!
Отримайте ексклюзивну індивідуальну консультацію по запуску професійної кухні Вашого закладу від експертів PROFITEX Україна, а також наших партнерів — провідних спеціалістів сфери — Сергія Бариловського та Сергія Павленка.
Консультації будуть надані на міжнародному експофорумі готельно-ресторанного бізнесу FORECH у погоджений з Вами час.
Для запису на консультацію заповніть форму або напишіть у директ або мессенджер Ваш контактний номер телефону.
Партнери:
«Добра»
https://trend-horeca.com/
Спікери
Компанія «Добра плюс» займається виробництвом функціональної сировини для виробництва хліба та хлібобулочних виробів. Ми працюємо на сировині італійського виробництва. Компанія є офіційним представником італійської компанії Міллбо в Україні. В нашому асортименті є поліпшувачі, натуральні сухі закваски, стартові культури, суміши для виробництва оригінальних хлібів , суміші для здобних виробів та декоративні посипи, а також ферменти для хлібопекарної та зернопереробної промисловості.
Також ми готові розробити для Вас ексклюзивну сировину. Сировина сертифікована. Виробництво сертифіковане по HACCP. Э нормативна документація на готов вироби.
Сергій Павленко та Сергій Бариловський
Меню наших майстер — класів протягом 3х днів: справжня італійська піца і наповнення випічки, а також в асортименті буде гамбургер, гамбургер бриош, хотдоги, Чіабата, скандинавська коржик, Панін і звичайно ж Фокачо.
Приходьте буде дуже смачно, весело та пізнавально!