Печі і пароконвектомати
Професійна піч для випікання – одна з найбільш багатопрофільних кулінарних машин в сфері готування. Через надзвичайно сильну потужність вона приносить вражаючі результати, дозволяючи приготувати велику кількість їжі за менший час.
Хоча професійні печі для кухні набирають популярність у високих кулінарних колах, багато хто все ще побоюється їх досить високої вартості і явної технічної складності. Якщо ж розглядати вартість обладнання для великої кухні громадського харчування, то покупка пароконвектомата варта своїх грошей. Ці диво-печі допоможуть заощадити на вартості праці і збільшити загальний прибуток вашого закладу!
Професійні печі для ресторанів, кафе, їдалень і пекарень
Така піч призначена для випічки, обсмажування, гриля, обробки парою, гасіння, бланшування і т. д. Пароконвектомати називаються так тому, що вони готують їжу в одному пристрої трьома способами: під тиском пари, за допомогою конвективного тепла або поєднанням цих двох методів. Ці блоки у поєднанні є розумним капіталовкладенням:
- професійна піч для випікання вигідніше за ціною, ніж окремо парова і конвекційна і займає, відповідно, менше місця;
- їх можна встановити на низькі температури, для використання замість шаф для зберігання і звичайних плит;
- точне електронне управління дозволяє одночасно працювати декільком кухарям з різними рецептами, так як необхідна температура встановлюється для різних страв. Це значно економить час на кухні;
- комбіноване приготування їжі дозволяє поліпшити якість приготування м’ясних страв за рахунок того, що вологість пари перешкоджає висиханню продукту. При цьому збільшується вихід кінцевих порцій в порівнянні зі звичайними печами;
- наявність функцій програмування. За їх допомоги полегшуються процеси введення рецептів і режимів готування.
Якщо вам потрібна професійна піч для випічки з оптимальним рівнем ціна-якість – загляньте в наш інтернет-магазин Profitex. У нас представлений широкий спектр брендів для будь-якого підприємства і на будь-який гаманець. Пам’ятайте, що професійні духові печі є частиною найважливішого кухонного обладнання, яке зробить ваш бізнес успішним.
Пароконвекційні печі
Існує багато спеціалізованого обладнання, створеного спеціально для полегшення роботи кухаря і зменшення часу технологічного процесу приготування їжі. Важливою віхою розвитку кухонного обладнання стало створення універсального агрегату, який поєднав в собі функції духовки і пароварки – конвекційної печі. Перша піч такого типу була представлена німецькою фірмою Rational в 1976 році. За 40 років конвекційні печі пройшли шлях від примітивного обладнання, що потребує ручного вприскування води, до складних систем, керованих процесорами, що здійснюють повний контроль над приготуванням їжі.
Пароконвекційні (конвекційні) печі відносяться до професійного теплового обладнання. Вони використовують різні поєднання конвекції і пари для термообробки продуктів харчування. Головні переваги таких печей – простота користування і визначна економічність. Пароконвекційні печі здатні виконати до 70% операцій теплової обробки їжі, замінюючи безліч різновидів теплового кухонного обладнання.
Режими роботи:
- конвекція;
- пара;
- комбінований режим;
- форсована пара;
- розігрів (регенерація).
За способом пароутворення виділяються два види печей:
- бойлерні печі з вбудованим парогенератором;
- інжекційні печі, в яких пара утворюється шляхом безпосереднього вприскування води на трубчастий електронагрівальний елемент печі.
Окрім способу пароутворення, конвекційні печі класифікуються за типом управління:
- механічні;
- електронні.
У першому випадку регулювання здійснюється руків’ям, яке задає необхідні параметри. Це прості і надійні печі, але в них відсутня функція автоматичного регулювання вологості.
Пароконвекційні печі сильно полегшують працю кухаря і мають безліч переваг в порівнянні з традиційними способами приготування їжі. Розвиток мікропроцесорів і робототехніки дозволяє виробникам постійно вдосконалювати апарати, досягаючи повної автоматизації їх роботи і розширення функціоналу.
PROFITEX пропонує вибрати і придбати печі і пароконвектомати для професійних кухонь підприємств харчування або оснастити вашу кухню під ключ. Печі і пароконвектомати неодмінно повинні бути найвищої якості і зроблені за найвищими технологіями. Це дуже важливо для того, щоб не було нюансів і проблем при їх подальшій експлуатації, тому що на них припадає основне навантаження. Наша компанія гарантує надійність всієї запропонованої техніки. Ми підберемо для Вас тільки найнеобхідніше обладнання, яке максимально вирішує завдання вашого виробництва.
Серед запропонованих брендів печей і пароконвектоматов доступні:
Безкоштовна консультація
Отримайте додаткову інформацію про технічні характеристики, моделі і вартість обладнання у офіційного дилера на всій території України – компанії PROFITEX.
Висококваліфіковані фахівці компанії PROFITEX індивідуально підберуть під потреби Вашого підприємства необхідне кухонне обладнання, порекомендують кращі бренди, моделі, підготують план розміщення з урахуванням комунікацій і ергономіки, налаштують потрібні програми, навчать використанню обладнання і забезпечать працездатність без простоїв у виробництві за рахунок нашої сервісної служби. Ви завжди можете розраховувати на високий професіоналізм, індивідуальний підхід і багатий досвід роботи наших фахівців. Будьте впевнені – ми завжди для Вас відкриті і забезпечимо кращим вибором!
Зв’яжіться з нами одним із зручних способів: 1) profitex.ua; 2) info@profitex.ua , 3) +38044 586 41 14 або залиште свій запит в контактній формі праворуч.