Хочете обладнати професійну кухню у власному будинку або квартирі з урахуванням проведення різних заходів, а також оснастити її найсучаснішим технологічним обладнанням? Представлене готове рішення знайомить з одним з варіантів розстановки професійного кухонного обладнання в кухні приватного будинку. Облаштування професійної кухні в приватному будинку дозволяє готувати страви міжнародної кухні з використанням новітніх технологій (за низьких температур, на пару, в комбінованому режимі та ін.).
Проектування і оснащення професійної кухні вимагає індивідуального підходу – урахування всіх побажань клієнта і особливостей приміщення.
ОПИС ПРОЕКТУ
Зона попередньої обробки продуктів і подальшого приготування страв:
- У центрі приміщення – тепловий острів з можливістю управління з двох сторін (в нього входить марміт, універсальний варильний апарат, плита WOK, чотирьохконфорочна плита з індукційним нагріванням);
- У ніші – зона для пароконвекційної печі, печі на деревному паливі, печі для низькотемпературного приготування з функцією копчення;
- По периметру – нейтральне обладнання: столи з полицями, столи з мийними ваннами;
Зберігання продуктів та інвентарю:
- холодильна і морозильна шафи;
- закриті столи-тумби і навісні шафи-полиці;
Електромеханічне обладнання:
- планетарний міксер;
- куттер;
- багатоцільовий комбайн;
- вакуумупаковочна машина;
- соковижималка для твердих овочів і фруктів та ін. обладнання.
Мийне обладнання:
- мийна ванна;
- фронтальна посудомийна машина;
- стелажі для зберігання чистого посуду.
ВАЖЛИВО ЗНАТИ
Не відкладайте звернення за консультацією з оснащення професійної кухні в приватному будинку надовго: сформуйте запит на етапі узгодження архітектурних креслень. Це дозволить вам реалізувати свої побажання та ідеї без обмеження з боку планування приміщень і закладених комунікацій.
- На етапі проектування позначте призначення кожного приміщення;
- Визначте формат кухні: чи буде вона об’єднана з їдальнею або винесена в окреме приміщення, чи буде потрібно поділ на «хазяйську» і «технічну» кухні;
- Для миття столового посуду в приватних будинках найчастіше виділяють зону в кухні, як показано на кресленні, або ж передбачають окреме приміщення;
- Зверніть увагу на відмінності професійного кухонного обладнання від побутового;
- Проект повинен враховувати наступне: обсяг витяжки з приміщення вентиляційними парасолями, можливість підключення до 380В / 3Ф, рівень каналізації, очищення води, вид опалення, висота стель, віддаленість від залу їдальні.
У запиті на прорахунок вартості проекту і оснащення професійної кухні в приватному будинку опишіть всі вихідні дані, вимоги та побажання. Фахівці PROFITEX сконфігурують персональну пропозицію, що відповідає вашим вимогам і заявленому бюджету.
Отримайте індивідуальні рекомендації професіоналів комплексного оснащення об’єктів харчування прямо зараз!