Сектор HoReCa є одним з найбільш швидкозростаючих. Тенденції розвитку об’єктів громадського харчування у багатьох випадках сконцентровані на «фаст-фуд» індустрії. Зазвичай, площу під кухню виділяють невелику, на ній потрібно розмістити максимально продуктивне і необхідне за призначенням технологічне обладнання.
ОПИС ПРОЕКТУ
Пристінна лінія:
- теплова лінія з двохконфорочною плитою, гладкою жарочною поверхнею, грилем для барбекю;
- пароконвекційна піч;
- мікрохвильова піч;
- роликовий гриль;
- холодильні столи за периметром.
Центральна частина:
- обладнання для передачі готової продукції (теплові полки, холодильні вітрини);
- система розливу для пива (встановлюється спеціалізованою пивною компанією);
- кавова машина суперавтоматична.
У фронтальній лінії відбувається видача замовлень відвідувачам і їх оплата.
ВАЖЛИВО ЗНАТИ
- Чітко сформуйте розуміння концепції майбутнього закладу;
- Визначте перелік страв, які плануєте пропонувати відвідувачам фаст-фуду;
- в фаст-фудах широко використовуються напівфабрикати з різним ступенем готовності, пароконвектомат на кухні виконує важливу роль і є багатофункціональним (регенерація, доготування, розігрів тощо);
- для зберігання і зручного доступу до інгредієнтів страв часто використовують холодильні столи: їх застосування дає додаткові переваги – більше робочих поверхонь і холодильного обсягу;
У запиті на прорахунок вартості проекту і оснащення закладу фаст-фуду опишіть всі вихідні дані, вимоги та побажання. Фахівці PROFITEX сконфігурують персональну пропозицію, що відповідає вашим вимогам і заявленому бюджету.
Отримайте індивідуальні рекомендації професіоналів комплексного оснащення об’єктів харчування прямо зараз!