HotmixPRO – це інноваційний професійний термоміксер, що поєднує комплекс різних багатофункціональних кухонних приладів в одному апараті.
Рішення HotmixPRO з його спеціальними лезами може працювати в якості міксера – для емульгування рідин і як ножа – для подрібнення будь-яких різного роду продуктів. Це дозволяє скоротити безліч проміжних кроків, які потребують постійного контролю і втручання в процес приготування з боку кухаря.
Термоміксер оснащений професійними двигунами (до 3000 Вт – в залежності від моделі), здатний до дуже високої швидкості до 16000 об / хв, і легко виконує такі функції як нарізка, збивання, подрібнення, змішування, розмелювання і розтирання. Крім цього, HotmixPRO вміє проводити теплову обробку: варити, смажити, запікати, випаровувати, а також пастеризувати суміші для морозива, готувати цукрову карамель, джеми, соуси, сиропи і варення, темперувати шоколад, замішувати тісто, емульгувати і багато іншого.
Асортимент термоміксерів, які пропонує виробник, досить великий, щоб кожен Шеф – кухар підібрав для себе кращий варіант.
Так, однією з найпрогресивніших і багатофункціональних моделей є
HotmixPRO Master, унікальною особливістю якого є здатність створювати вакуум в чаші під час робочого процесу.
HotmixPRO Master, завдяки 26 різним швидкостям здатний виконувати ті ж функції, що і стандартне обладнання, тільки набагато швидше і не впливаючи на корисні властивості інгредієнтів.
А функція «відкладений запуск» дозволяє запрограмувати час початку роботи термоміксера, по закінченню якого будуть виконані встановлені завдання. Максимальний час відстрочки – 4 години.
Завдяки цим особливостям, HotmixPRO Master підходить практично для будь-якого рецепту, такого як – креми, джеми, соуси, тісто …, його високі температури дозволяють навіть карамелізувати цукор!
Крім того, створення вакууму відкриває багато нових можливостей для кухні. Вакуумна кулінарія або подрібнення можуть призвести до чудових результатів!
Вакуумне приготування – вакуум знижує температуру кипіння, тому смак і колір ваших інгредієнтів залишається незмінним. Цей метод ідеально підходить для приготування соусів і кремоподібніх продуктів. Там, де немає повітря – немає кисню, там, де немає кисню – немає окислення. Крім того, це гарантує постійну питому вагу і відсутність аеробних бактерій (немає повітря, немає бактерій).
Вакуумне подрібнення – без знебарвлення через присутність кисню.
Вакуумна сушка – ефективний метод для приготування «сухих» страв, де не потрібні високі температури. Цей метод може бути використаний для поліпшення «текстури» страви, що готується – наприклад, при сушінні безе.
Вакуумне згущення – призводить до інтенсифікації рецептів на смак, завдяки низькій температурі.
Вакуумне замочування – під час створення вакууму в чаші, повітря, яке міститься в продукті, також буде усунуто. Після чого, через спеціальне з’єднання, при стабілізації атмосферного тиску, в чашу можна буде включити газ або рідину, щоб “замочити” заготовку.
HotmixPRO Master забезпечує завжди відмінні результати, незалежно від кількості та початкової температури інгредієнтів, завдяки спеціальній WT функції ( «Очікування температури», яка дозволяє користувачеві запустити таймер тільки при досягненні обраної температури).
Модель також має близько 400 встановлених рецептів, з можливістю редагування. При цьому, можна зберігати власні кращі і найбільш популярні рецепти, для їх подальшого відтворення в будь-який час і будь-яким співробітником, що дозволяє стандартизувати і підвищити якість страв у закладі.
Таким чином, термоміксер HotmixPRO Master являє собою унікальний кухонний прилад, що поєднує сучасні технології та неперевершену універсальну функціональність. Поєднуючи кілька видів обладнання, він стане незамінним помічником на будь-якій кухні.
Виникли питання або необхідна консультація?
Будь ласка, напишіть нам, і ми обов’язково зв’яжемося з Вами найближчим часом!
Error: Contact form not found.