Конвекційні печі або як їх ще називають – конвектомати – це частина історії компанії Eurofours. Витоки компанії, її минуле, сьогодення і майбутнє. П’єр Лансло – засновник компанії Eurofours –був першим, хто надав світу конвектомат (конвекційні печі), які дуже швидко стали еталоном якості, показником високої майстерності в розумінні пекарів, а також зручним, компактним і функціональним тепловим обладнанням на кожній професійній кухні.
Конвекційна піч є хорошою альтернативою духовій шафі (духовці). Вона швидше доходить до робочої температури, за рахунок розміщення нагрівальних елементів перед вентелятором, створюючи рівномірну конвекцію гарячого повітря. Місткість, що поєднується з компактністю конвектомата, відсутність необхідності перевертати продукт, різні режими приготування і простота у використанні швидко завоювали свою нішу серед необхідного кухонного обладнання в ресторанах, пекарнях, кондитерських, кафетеріях, їдальнях, а сьогодні вже навіть в супермаркеті і на АЗС.
У зв’язку з їх затребуваністю, з кожним роком з’являється все більше виробників конвекційних печей. Але будучи першою компанією, творцем і компанією, яка віддає перевагу якості, інноваціям і простоті у використанні, Eurofours вже більше 30 років займає лідируюче місце у виробництві конвекційних печей.
“Наше головне завдання – зберегти високу майстерність і історично накопичений досвід, не перестаючи впроваджувати інновації, що відповідають бажанням наших клієнтів“
П’єр Лансло – батько конвектоматів і засновник компанії Eurofours
Основними характеристиками конвекційних печей компанії Eurofours є:
– естетичність – Ви можете персоналізувати Вашу піч, вибравши для неї свій колір. Стандартна піч з нержавіючої сталі. Виробник передбачив фарбування зовнішніх панелей фасаду печі в різні кольори (чорний, червоний, білий або інший, на вибір клієнта). Для фарбування печей Eurofours використовує особливо міцну фарбу спеціального складу, яка не допустить появи подряпин, додатково захищаючи нержавіючу сталь. Вибираючи персоналізований колір для печі, Ви додаєте відмінність в інтер’єр свого закладу, і вона легко займе своє місце в ньому.
– зручність експлуатації – конструкція конвекцій печі продумана таким чином, щоб робота з нею була зручною і приносила задоволення! Eurofours приділив особливу увагу щоденному обслуговуванню: чистка скляних дверей із зовнішнього і внутрішнього боку, ясне зображення показників на панелі управління і багато іншого. Поважний і професійний підхід до майбутніх користувачів також проявляється в технологіях виробництва печей, що відповідають не тільки нормам якості, але і нормам приємного і зручного користування.
– ефективність – різноманітність віденської випічки і асортименту хліба стає дедалі більше. Сфера інгредієнтів і борошна не перестає збільшувати свої можливості в інноваціях, пропонуючи все більше рецептів випічки, смакових і формених якостей продуктів. Eurofours передує цим тенденціям, пропонуючи електричні та газові конвекційні печі для реалізації нових рецептур хлібних і кондитерських виробів. Полівалентність у використанні печей стала обов’язковим критерієм вибору. Конвекційні печі здатні випікати широку гаму продукції: як найніжніші кондитерські вироби, так і щільні види хліба з товстою скоринкою. Це можуть бути вироби від 500 грам і більше, вся гама віденської випічки і закінчуючи такими ніжними кондитерськими виробами, як макарони або меренги, – всі ці продукти вимагають спеціальних якостей від печі для отримання оптимального результату при їх реалізації. Саме з цієї причини багато лабораторій, випробувальні пекарні, професійні коледжі використовують печі Eurofours для реалізації нових рецептів і доведення їх до досконалості. Найвідоміші пекарні і хлібні будинки використовують саме печі цього виробника для реалізації вишуканих кондитерських і хлібних виробів, які стають основою їхньої популярності і репутації.
– контроль повітряних потоків – нагрівальні елементи з нержавіючої сталі, розроблені спеціально для роботи вентиляторів, які використовуються Eurofours, тестуються і проходять контроль перед кожною збіркою. Вентилятори в свою чергу спеціально відібрані й адаптовані до розмірів пекарної камери з 36 або 40 лопатями в залежності від формату печі. Лопаті мають певну загнуту форму і розміри (від 50 до 70 мм). Гаряче повітря рівномірно розподіляється через бічні перфоровані сталеві листи і повертається до турбіни системою всмоктування, розташованою в задній частині печі. Eurofoursутримує повітряні потоки на регулярній низькій швидкості для забезпечення спокійного рівномірного процесу випікання. Швидкість турбін може бути зменшена для випікання маленьких і легких виробів, завдяки опції «регулятор швидкості», названої «Кондитер».
–подача пари – електронний клапан, який контролює підведення води до парогенератору, дозволяє направити струмінь і поширити його по всій камері у вигляді вологої пари. Такий метод недопущення прямого контакту води з нагрівальними елементами гарантує одночасно і рясну кількість пари, і довговічність нагрівальних елементів. Більш того, сопло вприскування води не вимагає ніякого догляду. Проте в залежності від якості і жорсткості води, виробник рекомендує використовувати фільтри для води.
– ізоляція – важливе місце у виробництві печей займає ізоляція, яка є не тільки важливим фактором при економії енергії, а й показником якості випічки. Ізоляційні матеріали залишаються незмінними і ефективними протягом всього терміну життя печі. Регулярне тестування обладнання виробником показує, що температура бічних зовнішніх стінок не піднімається вище, ніж на 20°С по відношенню до температури закладу. Такий результат був досягнутий завдяки використанню армованої і ущільненої скловати товщиною 45 мм. Крім цього, подвійне скло товщиною 6 мм кожне також вносить важливий внесок в ступінь ізоляції печі. Між двома склами двері передбачений природній внутрішній обдув, який знижує зовнішню температуру дверцят печі і оберігає від опіків.
– панель управління e – drive – панель управління, що представляє собою сенсорний екран, інтегрований в фасад печі. За допомогою даної панелі можна програмувати рецепти випікання для кожного типу виробів, а також регулювати налаштування печі. Інтуїтивна панель зроблена для легкого щоденного використання. Режими випікання можуть бути запрограмовані безпосередньо на панелі управління, а також і в комп’ютері і потім вже перенесені на панель за допомогою USB флеш-накопичувача або за допомогою інтернету. E-drive дозволяє зареєструвати аж до 99 програм, і в той же час є максимально зручним у використанні і легким в управлінні як смартфон.
Додатковим плюсом до всіх переваг конвекційних печей Eurofours є і те, що виробник приділяє велику увагу кожної деталі печі, тому завжди відбирає і працює тільки з кращими постачальниками сировини, на яких можна покластися. Кожні компоненти печі ретельно перевіряються і тестуються при випіканні різних виробів в професійних пекарнях. Тому якість і надійність обладнання Eurofours завжди на вищому рівні, що також підтверджують 3 роки гарантії, які надає виробник для кожного клієнта.
Конвектомати Eurofours першими були сертифіковані за стандартом ISO 9001.
Вся гамма асортименту відповідає міжнародним стандартам: CE, NSF, Metus, Metcdn, ГОСТ.
І головним підтвердженням надійності, якості та ефективності конвекційних печей від Eurofours є щасливі клієнти, які вже десятиліттями використовують печі від французького виробника зі світовим ім’ям Eurofours.
Компанія PROFITEX є офіційним представником компанії Eurofours в Україні. Містить склад запасних частин для лінійки обладнання Eurofours і має власний сертифікований сервісний центр.
Виникли питання або необхідна консультація?
Будь ласка, напишіть нам, і ми обов’язково зв’яжемося з Вами найближчим часом!
Помилка: Contact form не знайдена.