Друзі!
Дякуємо всім, хто взяв участь в нашому майстер-класі “ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ”, який пройшов 10 – 11 лютого на Bakery HUB. За ці два дні ми разом повністю занурилися в історію, філософію і технологію житнього хліба, дізналися про його характер і секрети, критичні точки при його виготовленні і всі секрети стабільно високої якості.
За час майстер-класу ми з Ігорем Лаврешиним і Вітою Козар пропрацювали технологію виробництва і спекли 17 видів найрізноманітніших житніх хлібів, починаючи від класичних, закінчуючи авторськими (з фудперінгом). А також, дізналися багато цікавих фактів про закваски і повну інструкцію з їх живлення та виведення.
Кожен учасник забрав з собою вичерпні методичні матеріали, що містять як теоретичну частину всього курсу з житнього хліба, так і детальні рецептури кожного виду хліба, який готувався на майстер-класі “ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ”. Як бонус спікери поділилися з усіма учасниками заквасками, щоб максимально передати свої знання, досвід і напрацювання кожному нашому гостю.
Якщо Вам дуже хотілося потрапити на наш майстер-клас “ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ”, але не вдалося за якихось обставин, Ви маєте можливість отримати відео – запис нашого заходу (деталі +38 050 494 47 95,info@profitex.com.ua), або зареєструватися на наступний майстер-клас цієї ж тематики.
Слідкуйте за нашими анонсами, адже вже зовсім скоро – в березні – ми розповімо Вам про всі тонкощі багатогранної великодньої випічки, щоб надихнутись святковим настроєм і поділитися всіма секретами і підходами різних націй до створення великодніх шедеврів …. Реєстрація вже відкрита. Поспішайте, адже кількість місць обмежена!
Наступний Майстер Клас
СЕКРЕТИ БАГАТОГРАННОЇ ВЕЛИКОДНЬОЇ ВИПІЧКИ