Ми обов’язково спечемо Паску і Коломбу Паскуале разом Online!
Друзі!
Запрошуємо Вас надихнутися весняним святковим настроєм і вивчити технології, секрети і тренди великодньої випічки – на нашому теоретично – практичному майстер – класі “Секрети багатогранної великодньої випічки” разом з визнаними експертами в хлібопекарському ремеслі – пекарем-технологом – Вітою Козар і пекарем-художником Стасом Вагнером.
Дати проведення 27-28 березня
Спікери: Віта Козар і Стас Вагнер
Тривалість: 2 дні з 10:00 до 18:00
Вартість – 4000 грн з учасника.
При придбанні 4х квитків 5й безкоштовно!
Розташування: Київ, Столичний Ринок, GASTRO BAKERY HUB
Контакти для уточнення: +38 050 494 47 95, info@profitex.com.ua
Партнери: Family млин/ Мірс/Надійний партнер
У вартість входить:
- участь у практичній частині майстер класу
- 18 годин живого надихаючого спілкування з харизматичними спікерами
- демонстрація технологій виробництва випічки
- методичні посібники та рецептури всіх продемонстрованих позицій
- нові ідеї і позитивні емоції
- дегустації
Спікери:
СТАС ВАГНЕР
Приголомшливий смак традиційної італійської великодньої випічки надихнув Стаса Вагнера, успішного художника з маленького Полтавського села опанувати технологію її приготування. Стас провів 2 роки, навчаючись майстерності великодньої випічки в різних пекарнях Італії. Зараз Стас випікає Панетоне і Голубку Паскуале в Україні і ділиться своїми знаннями з усіма бажаючими.
ПРОГРАМА МК
- Розглянемо і освоїмо технології приготування приголомшливої великодньої випічки в італійських, французьких і українських великодніх традиціях:
Colomba Pascuale Голубка Паскуале на італійській заквасці Levito-Madre
Panettone Classico Панетоне Класичне з цукатами і шоколадом на заквасці Levito-Madre
Stellatone Зірка з цукатами і синіми родзинками на заквасці
Круглоф з цукатами і мигдалем
Великодня паска класична на зброджуваних напівфабрикатах (двофазний холодний метод)
Великодня Паска з вишнею і чорним шоколадом
Великодня Паска з абрикосом, білим шоколадом і фісташками
Французький бріош з шоколадом і апельсином
Glassa глазур для Панетоне і всі нюанси рецепта приготування божественних апельсинових цукатів
- Навчимо використовувати нетрадиційну сировину при введенні в тісто і випіканні хлібу.
- Обговоримо здоровий глузд і пошук балансу – найкращий шлях до генерування нових апетитних рішень, які будуть викликати величезне кулінарне задоволення у ваших клієнтів.
- Розберемося в смаках, їх гармонії і сполучуваності.
- Розповімо про трендові ідеї в тістоведенні і хлібопеченні;
– що таке подвійний смак і як його створити;
– про переваги закваски у великодній випічці. - Поговоримо про універсальність, консистенцію і смак Холодного бродіння і його сутності
- Вивчимо Дерево смакових пар (Breadpariring Tree) – візуалізація найкращої гармонії інгредієнтів в тесті і готовому виробі.
Для участі в майстер класі будь ласка зареєструйтеся.
Ми зв’яжемося з Вами для уточнення подробиць.