
PROFITEX і РИНОК СТОЛИЧНИЙ раді презентувати нові можливості поновлення мультифункціонального простору GASTRO HUB і його нової зони для кондитерів і пекарів BAKERY
Простір GASTRO BAKERY HUB призначений для тренінгів, майстер класів, навчальних програм, тестів і експериментів в області професійної кулінарії і випічки.
Інноваційна технологічна зона BAKERY розширила можливості популярного в середовищі фахівців HoReCa майданчика GASTRO HUB.
Зона BAKERY обладнана в дусі останніх інновацій європейської культури створення хліба і допоможе професіоналам освоїти, вивчити і протестувати сучасні інгредієнти і технології випічки.
Унікальний тандем технологічних можливостей GASTRO і BAKERY HUB дозволить професіоналам розширити свої горизонти і втілити будь-які творчі задуми.