PROFITEX запрошує Вас на серію Майстер Класів BREAD & MEAT від Віти Козар і Вадима Рачка,
які відбудуться на стенді PROFITEX в рамках міжнародної виставки FoReCh2019
25-27 вересня у МВЦ за адресою Броварський проспект, 15
Для участі в розіграші 40 БЕЗКОШТОВНИХ вхідних КВИТКІВ на виставку FoReCh
______________________________________
ПРОГРАМА МАЙСТЕР КЛАСІВ
BREAD & MEAT
ведучі:
Віта Козар, Бренд Шеф Пекар PROFITEX
Вадим Рачок, Шеф Повар ресторану Reber Bar
Ми з радістю поділимося нашою майстерністю
і приготуємо з Вами вишукані страви з М’яса на Хлібі
на інноваційному професійному гастрономічному і пекарському обладнанні
Свинячікопчені ребра BBQ, мариновані в травах
Ви побачите техніки роботи, приготування та особливості авторської подачі –
як на окраєць Хліба можна викласти Блюдо
Світ Сендвічей
демонстрація виготовлення сендвічной групи
- тестоведение и его тонкости
- булка бургерная зерновая
- булка бургерная Бриошь
- булка бездрожжевая ржаная солодовая
Вас ознайомлять з технологією приготування
Експерти дадуть цінні поради
Поділяться секретами свого досвіду
Flat Bread
демонстрація приготування гами хлібних виробів з використанням нетрадиційної сировини
- томатный хлеб с итальянскими травами и базиликом
- хлеб с Моцареллой
- хлеб Столичный ( по ГОСТу)
Брискет
Приготування яловичої маринованої грудини на інноваційній пароконвекційній печі MeyChef – мління, копчення, збірка страви на хлібній окраєць, дегустація страви.
Приєднуйтесь до профі!