VISION включає в себе відразу кілька видів обладнання, об’єднуючи на невеликому просторі функції, необхідні для забезпечення значимої економічної ефективності. Тільки спробуйте уявити собі машину, яка вдень виконує шокову заморозку, заморожування або розморожування сировини, напівфабрикатів і раніше підготовлених страв, а вночі забезпечує м’яку розстойку тіста для булочок, готуючи його до випічки на наступний ранок.
Шафи шокової заморозки вже стали звичним обладнанням в кондитерських цехах, але традиційна модель використовується в денний час, а вночі вона простоює. VISION дозволяє завантажувати обладнання протягом доби, гарантуючи дуже швидку окупність інвестицій: шокова заморозка і звичайне заморожування в денний час, розморожування або розстойка тіста в нічний, за винятком операцій, не пов’язаних з виробництвом, і зниженням витрат на персонал.
Завдяки VISION сировина, напівфабрикати і створені вироби піддаються ефективному шоковому заморожуванню, так як для кожного з них передбачається спеціально розроблений цикл. Це дозволяє економити час, знизити споживання енергії та досить швидко побачити переваги в плані економії і якості.
Розстойку з охолодженням цієї лінії мають всі змінні, що впливають на якість вистоювання. За рахунок вимірювання температури, регулювання вентиляції та вологості забезпечується ідеальний мікроклімат.
VISION – це справжній експерт в області вистоювання тіста: він гарантує розстойку всіх видів тіста в будь-який час, в тому числі в нічний, не вимагаючи присутності фахівця. Ступінь вологості, найважливіший параметр для забезпечення гарного вистоювання, завжди буде таким, як необхідно майстру. Ультразвуковий зволожувач гарантує швидкий надійний випуск пари, не допускаючи розтріскування поверхні тіста. Крім того, для кожного продукту можна вибрати оптимальну програму і задати швидкість дії дріжджів. Завдяки цьому тісто для випічки буде найвищої якості в потрібний час, і при цьому, відповідаючи всім вимогам професіонала.
Багатотемпературні шафи VISION для виробництва хліба, кондитерських виробів, шоколаду і морозива, досягають рівня досконалості, про який раніше не можна було навіть мріяти. Так, морозильна шафа C80 оснащена подвійним компресором і незалежним подвійним холодильним контуром. Потреби змінюються в залежності від пори року і типу продукції, а одночасна робота двох компресорів забезпечує високу потужність при необхідності виконання швидкого інтенсивного охолодження, а в нічний час, або при частковому завантаженні за рахунок використання одного компресора забезпечується зниження споживання енергії та більш м’яке заморожування.
Компресори працюють по черзі для зниження їх зносу і підвищення терміну служби механічних деталей. Регулювання вологості забезпечує оптимальне збереження кондитерських виробів, шоколаду, морозива.
Крім того, VISION постійно регулює температуру, ступінь зволоження і інтенсивність вентиляції для підтримання високої якості продуктів і збереження властивостей ретельно обраних матеріалів сировини. Адже, кондитерське виробництво – це не тільки мистецтво, але і наука, що потребує дисципліни при дозуванні і дотримання строгих методів обробки. Така ж наукова точність може забезпечуватися на етапах шокової заморозки, вистоювання і зберігання при використанні універсального обладнання VISION.
В основі кожного процесу лежать знання, тому обладнання Coldline в будь-який момент показує ступінь вологості, температуру, інтенсивність вентиляції. Воно постійно регулює ці параметри для підтримки високої якості продуктів і збереження властивостей, ретельно встановлених професіоналом.
Температура
Надзвичайно важливо забезпечити швидке охолодження, не допускаючи зневоднення продукту. VISION контролює температуру встановленими в стратегічних точках термощупами для забезпечення повного і постійного моніторингу параметрів, як на етапі охолодження, так і на етапі нагріву.
Вологість
Тепер не просто висока, середня або низька вологість, а точно той рівень, який встановлює майстер: від 45% до 90%. Ультразвуковий зволожувач, інноваційна технологія з дуже низьким споживанням води та енергії, генерує пар, необхідний на етапі вистоювання. На етапі кристалізації і зберігання шоколаду система осушує повітря, забезпечуючи мінімально необхідний рівень вологості.
Вентиляція
Витрата повітря може регулюватися в межах від 30% до 100%. Система постійно контролює інтенсивність вентиляції, за необхідності регулюючи її навіть на 1% для забезпечення рівномірної циркуляції повітря.
– простота застосування – багато моделей обладнання відображають користувачеві складні скорочення і зашифровані повідомлення, що викликає стрес при виконанні навіть найпростішої операції. Але в будь-якій роботі, час – гроші. Обладнання повинно бути зручним, простим, і доступним при використанні будь-яким працівником. Управління моделями VISION схоже на управління звичайним смартфоном. А багатомовні
налаштування, дозволять встановить російську мову для подальшого використання обладнання.
– гнучкість– велика частина професійного обладнання виконує тільки одну функцію, більш того – згідно з жорсткими процесами, на які користувач впливати не може. При використанні VISION можна регулювати всі ключові параметри. Це нова концепція, згідно з якою машина знаходиться на службі у майстра і робить все, що йому необхідно;
– FAST SERVICE SYSTEM – ексклюзивна технологія Coldline для економічного і швидкого обслуговування.
І якщо Ви вже думали про те, скільки буде коштувати придбати окрему одиницю обладнання для виконання певної функції, то чому б не вибрати моделі VISION, які будуть виконувати відразу кілька операцій: шокова заморозка, розстойка, зберігання, кристалізація шоколаду, розморожування?!
Адже будь-яка сучасна діяльність для забезпечення відповідного доходу вимагає ретельного контролю за витратами і виручкою. При цьому, обладнання, яке використовується, відіграє найважливішу роль. Нова серія машин VISION призначена для оптимізації часу, простору і ресурсів, забезпечуючи найвищий рівень якості при шоковому заморожуванні, розстойці і зберіганні.