Сьогодні барна стійка є однією з візитних карток закладу, будь-то ресторан, кафе або ін. заклад ресторанного бізнесу. Вона може бути різною як за конфігурацією, так і за своєю спрямованістю (молочна, пивна, кавова, коктейль-бар, гриль-бар та ін.)
Фронтальна лінія:
- барні меблі з нержавіючої сталі;
- коктейльна барна станція;
- зона для мийки келихів за допомогою скломийної машини;
- модуль для зберігання касет;
- модуль для зберігання посуду і келихів.
Пристінна лінія:
- двохпостова кавоварка і модуль для її установки зі скринею для відходів;
- холодильний стіл;
- барна морозильна шафа;
- модуль для кегів.
Устаткування для розливу пива (охолоджувач, балон СО2, пивна вежа та ін.) Поставляє і налаштовує спеціалізована пивна компанія.
ВАЖЛИВО ЗНАТИ
Більшість виробників пропонує можливість установки єдиної стільниці для барних модулів з нержавіючої сталі. Залежно від розміщення модулів вбудовується краплезбірник, ванна мийна, враховуються отвори для змішувачів та ін.
При створенні дизайну інтер’єру враховуйте технічні особливості конструкції барной стійки, а саме:
- ширину проходу для нормальної роботи бармена;
- ширину барних меблів, монтажний отвір для підключення технологічного барного обладнання;
виконання обробки барної стійки.
При запиті на прорахунок і проектування барної стійки вкажіть, повний або частковий проект ви хочете отримати.
У першому випадку – це комплексна пропозиція по лініях барних стійок: барні модулі з нержавіючої сталі (секція для вбудовування посудомийної машини, модуль для пивних кегів, коктейльна станція та ін.) і технологічне обладнання, що вбудовується в них (льодогенератор, посудомийна машина та ін. ).
У другому – це поставка тільки технологічного обладнання (наприклад, посудомийна машина, барна холодильна шафа, столи, настільне обладнання).
Отримайте індивідуальні рекомендації професіоналів комплексного оснащення об’єктів харчування прямо зараз!