[:ua]
12 грудня на території Gastro Hub ринку Столичного відбувся майстер – клас від професора Баскського кулінарного центру Енріке Флейшман, який також є корпоративним шеф-кухарем іспанського виробника професійного кухонного обладнання – Sammic.
Енріке разом зі своїм колегою з кулінарної групи Fleischmann шеф-кухарем – Хесусом Фернандес Мена в супроводі директора з експорту Sammic – Альфонсо Ача провели майстер-клас з приготування страв з використанням техгології sous – vide (су-від).
Команда PROFITEX Україна спільно з партнером Fontegroорганізували цей захід, щоб ще ближче познайомити українських шефів з усіма можливостями даної технології і перейняти досвід іноземних колег.
Команда PROFITEX Україна спільно з партнером Fontegroорганізували цей захід, щоб ще ближче познайомити українських шефів з усіма можливостями даної технології і перейняти досвід іноземних колег.
Більш ніж 40 шефів особисто відвідали майстер – клас від Енріке Флешмана, ще багато слухали лекцію від іспанського колеги через онлайн трансляцію події. Протягом заходу учасники ознайомилися з великим асортиментом страв, які можна готувати за допомогою су-від, зокрема всі дізналися історію походження технології, її можливі варіації застосування і найостанніші інновації.
Крім того, надійним помічником стало обладнання виробника Sammic, на якому Енріке провів дуже різноманітну дегустацію, зроблену за допомогою SmartVides 8+ і пакувальної машини SU-310. Восьминіг, гриби, свиняча рулька, шоколадні кісточки і інші блюда були приготовлені гостями з Іспанії.
Майстер – клас був проведений вкрай цікаво і продуктивно. По закінченню виступу Енріке Флешмана, учасники могли задати йому питання і скористатися можливістю, щоб запитати про нову систему SmartVideTrack, яка буде випущена в 2019 році. Крім того, після того, як майстер-клас був закінчений, всі учасники отримали сертифікат від Fontegro, підписаний шеф-кухарем Енріке, і ті, хто хотів, мали можливість поспілкуватися та сфотографуватися з двома шеф-кухарями.
Крім того, надійним помічником стало обладнання виробника Sammic, на якому Енріке провів дуже різноманітну дегустацію, зроблену за допомогою SmartVides 8+ і пакувальної машини SU-310. Восьминіг, гриби, свиняча рулька, шоколадні кісточки і інші блюда були приготовлені гостями з Іспанії.
Майстер – клас був проведений вкрай цікаво і продуктивно. По закінченню виступу Енріке Флешмана, учасники могли задати йому питання і скористатися можливістю, щоб запитати про нову систему SmartVideTrack, яка буде випущена в 2019 році. Крім того, після того, як майстер-клас був закінчений, всі учасники отримали сертифікат від Fontegro, підписаний шеф-кухарем Енріке, і ті, хто хотів, мали можливість поспілкуватися та сфотографуватися з двома шеф-кухарями.
Команда PROFITEX Україна дякує всім учасникам майстер-класу, організаторам і партнерам такого цікавого і корисного заходу, і звичайно ж – Енріке Флешману, Хесус Фернандес Мені і Альфонсо Ача за візит в Україну і готовність ділитися і передавати свої напрацювання і досвід.
[:]