Роботи – оснащення 43 точок фаст-фуду
Місто – Київ
Рік виконання проекту – 2011
Обладнання – Electrolux Professional, Zanussi, Moretti Forni, Infrico
Сайт: nsc-olimpiyskiy.com.ua
НСК «Олімпійський» – багатофункціональна арена для проведення різних спортивних змагань та інших культурно-розважальних заходів. Загальна місткість стадіону близько 70 тисяч сидячих місць для глядачів – це найбільший на території України стадіон і 2-й за місткістю серед країн СНД. Стадіон за роки свого існування неодноразово реконструювали. Остання реконструкція була проведена якраз перед міжнародним чемпіонатом з футболу Євро-2012.
Компанія «Профітекс» так само взяла участь в підготовці стадіону до грандіозної спортивної події. Силами фахівців «Профітекс» було оснащено 43 точки фаст-фуду. Які розміщені на 2-х рівнях стадіону в найбільш прохідних місцях і можуть обслуговувати під час матчу в межах 54 тисяч вболівальників.
Згідно з технологічним завданням, 43 точки фаст-фуду розташовані на двох рівнях стадіону в місцях основних пішохідних зон та будуть обслуговувати під час матчу до 54 тисяч чоловік. В рамках реалізації проекту було встановлено 2336 одиниць професійного обладнання для фаст-фуду.
Об’єкти фаст-фуд, встановлені на території стадіону, мають наступну спеціалізацію: гриль-меню, піца, національні делікатеси, випічка та супи-напої.
Технологічне обладнання кожного кіоску орієнтовано на основне блюдо, але підібрано таким чином, щоб можна було гнучко варіювати меню для кожного конкретного заходу індивідуально і урізноманітнити меню.
Обладнання для кожного об’єкта фаст-фуд підбиралось індивідуально, виходячи з основного меню закладу, але при цьому враховувалася можливість швидкої диверсифікації під різні заходи. Такий підхід у підборі обладнання дозволяє з мінімальними витратами перепрофілювати об’єкт харчування або урізноманітнити меню.
В основі професійного обладнання фаст-фуду «Піца» – двоярусні печі для піци італійського виробника MorettiForni. Це обладнання призначене спеціально для випічки істинно італійської піци найвищої якості. Окрім піци в даному обладнанні можна готувати різноманітні страви – починаючи від випічки булок, млинців і лавашей, закінчуючи запіканням м’яса і овочів.
Крім вище зазначеного обладнання всі кіоски забезпечені пароконвекційними печами Zanussi Pofessional EasyPlus, які мають просто величезний спектр дії. Вони дозволяють включити в меню закладу дієтичні страви, випічку, рибу, м’ясо і овочі різних способів приготування. Що не менш важливо, всі зазначені вище страви, можна готувати одночасно без ризику перемішування запахів. Процес приготування страв контролюється автоматично – для цього необхідно всього лише вибрати відповідну програму.
Фритюрниця Electrolux Professional – це основна одиниця обладнання для кіосків «Картопля фрі». Продуктивність фритюрниці – 60 кг / год (для картоплі в нарізці соломкою). Крім картоплі фрі у фритюрниці можна приготувати будь-які страви, які готуються в киплячій олії – наприклад, пиріжки, овочі і морепродукти в клярі і інше.
Основне професійне обладнання кіосків «Сосиски гриль» – фрай-топ Electrolux Professional. Це обладнання, яке дозволяє готувати будь-які продукти до ефекту «хрусткої скоринки», добре в ньому готувати досить великі порції м’яса, риби та птиці. Спеціальна хромована робоча поверхня не вбирає жири і соки під час приготування, що дозволяє максимально зберегти масу страви на виході. Обладнання вироблено з високоякісної нержавіючої сталі, що подовжує термін експлуатації обладнання і знижує витрати на поточне обслуговування.
Професійне обладнання підібрано таким чином, що дозволяє випікати широкий асортимент булочок і пиріжків з різною начинкою і способами обробки.
Кіоски «Гарячі супи-напої» обладнані всім необхідним професійним обладнанням для приготування гарячих крем-супів.
- «Піцерія»
-
В основі професійного обладнання фаст-фуду «Піца» – двоярусні печі для піци італійського виробника MorettiForni. Це обладнання призначене спеціально для випічки істинно італійської піци найвищої якості. Окрім піци в даному обладнанні можна готувати різноманітні страви – починаючи від випічки булок, млинців і лавашей, закінчуючи запіканням м’яса і овочів.
Крім вище зазначеного обладнання всі кіоски забезпечені пароконвекційними печами Zanussi Pofessional EasyPlus, які мають просто величезний спектр дії. Вони дозволяють включити в меню закладу дієтичні страви, випічку, рибу, м’ясо і овочі різних способів приготування. Що не менш важливо, всі зазначені вище страви, можна готувати одночасно без ризику перемішування запахів. Процес приготування страв контролюється автоматично – для цього необхідно всього лише вибрати відповідну програму.
-
Фритюрниця Electrolux Professional – це основна одиниця обладнання для кіосків «Картопля фрі». Продуктивність фритюрниці – 60 кг / год (для картоплі в нарізці соломкою). Крім картоплі фрі у фритюрниці можна приготувати будь-які страви, які готуються в киплячій олії – наприклад, пиріжки, овочі і морепродукти в клярі і інше.
- «Сосиски-гриль»
-
Основне професійне обладнання кіосків «Сосиски гриль» – фрай-топ Electrolux Professional. Це обладнання, яке дозволяє готувати будь-які продукти до ефекту «хрусткої скоринки», добре в ньому готувати досить великі порції м’яса, риби та птиці. Спеціальна хромована робоча поверхня не вбирає жири і соки під час приготування, що дозволяє максимально зберегти масу страви на виході. Обладнання вироблено з високоякісної нержавіючої сталі, що подовжує термін експлуатації обладнання і знижує витрати на поточне обслуговування.
- «Випічка»
-
Професійне обладнання підібрано таким чином, що дозволяє випікати широкий асортимент булочок і пиріжків з різною начинкою і способами обробки.
- «Гарячі супи-напої»
-
Кіоски «Гарячі супи-напої» обладнані всім необхідним професійним обладнанням для приготування гарячих крем-супів.