Роботи – комплексна поставка професійного обладнання для кухні ресторану
Місто – траса Одеса-Київ
Рік виконання проекту – 2012
Обладнання – Zanussi Professional (Італія), Infrico (Іспанія)
Сайт – https://grigliata.com.ua/
Кухня ресторану традиційної неаполітанської кухні з акцентом на гриль-меню і гарячі м’ясні страви розрахована на приготування страв для 500 осіб. У закладі діє двох’ярусна зала на 250 посадочних місць, три VIP-зали із загальною місткістю до 60 осіб, а також відкриті літні тераси, де з комфортом розташовуються 200 відвідувачів.
Об'єкт укомплектований обладнанням провідних світових брендів:
- Zanussi Professional
- Infrico
Види виконаних робіт:
- Технологічне проектування
- Поставка обладнання
- Монтаж обладнання
- Пуско-налагоджувальні роботи
- Сервісне обслуговування