Роботи – оснащення студії для професійних кондитерів і пекарів BAKERY HUB під ключ
Місто – Кільцева дорога, 110-А, Софіївська Борщагівка, Київ, Україна
Рік виконання проекту – 2019
Обладнання – Eurofours (Франція), Moretti Forni (Італія), Coldline (Італія)
PROFITEX GROUP спільно з партнером Ринок Столичний презентували відкриття в Києві нового власного тренінгового майданчику для професійних кондитерів і пекарів BAKERY HUB в грудні 2019.
Студія BAKERY HUB доповнила і розширила технологічні можливості популярного в середовищі фахівців HoReCa майданчика GASTRO HUB, створивши унікальний тандем. BAKERY обладнана в дусі останніх інновацій європейської культури створення хліба і допоможе професіоналам освоїти, вивчити і протестувати сучасні інгредієнти і технології випічки.
На відкритті були презентовані майстер класи Gauiliaume Canuet, бренд пекаря-технолога Мулен Суфле (Франція) і Віти Козар, бренд пекаря-технолога PROFITEX GROUP Україна.
Види виконаних робіт:
- Консалтинг
- Технологічне проектування пекарні
- Поставка технологічного обладнання для професійної пекарні
- Введення технологічного обладнання в експлуатацію
- Розробка технологічних карт асортиментного ряду пекарні
- Запуск технологічних процесів пекарні
Об'єкт оснащений обладнанням провідних світових брендів:
- Eurofours Франція
- Moretti Forni Італія
- Coldline Італія