З радістю хочемо поділитися з Вами усіма найцікавішими подробицями програми ряду Майстер – класів, які спільно з Вітою КозарPROFITEX проведе 18-20 квітня в рамках Міжнародного форуму харчової промисловості, який пройде в МВЦ м Київ.
Протягом цілих 3-х днів Форуму у Вас буде можливість дізнатися всі секрети випічки трендових французьких та італійських хлібів.
18квітня – в перший день Майстер-класу від PROFITEX Віта відкриє рецепти і технології приготування житнього хліба на материнській заквасці, хліба Бріє, Табатьєр і французького багета;
19квітня – на наступний день Форуму – ми презентуємо процес приготування чіабатти і чіабатінні, картопляного хліба, булочок, багетів, гречаного хліба, а також солодового хліба з горіхами і сухофруктами;
20 квітня – в останній день Міжнародної виставки – Віта порадує всіх присутніх авторським приготуванням виробів сендвічної групи – бургерів, булочок для хот – догів, булочок Пікнік, тостового хліба. А крім цього, продемонструє унікальну техніку плетінь і моделювання здобних виробів.
На наших Майстер – класахВи побачите, як гармонійно може поєднуватися самобутнє українське майстерність з віковими італійськими технологіями професійного пекарського обладнання Moretti Forni і разом створите унікальні хлібобулочні вироби і незабутнє враження.
Все це, а ще багато пізнавальних подій і новинок професійного європейського обладнання чекатиме Вас на стенді PROFITEX – ЗС131 – в період проведення Форуму.
Запрошуємо приєднатися до нас, а також, до розвитку хлібопекарської та кондитерської індустрії в Україні!
З повагою, Команда PROFITEX