
Професійне обладнання для HoReCa від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото цех замісу тіста цокольного поверху з обладнанням CAS, McAlpine, Klarco, Atesy, Fimar, Елід, Polair, HiCold, HT.

Проект кухні ресторану і бару від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото парасоль витяжний пристінний з лабіринтовими фільтрами з підсвічуванням ЗВП 8/8.

Всі види кухонного обладнання для ресторанів, барів, кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шафа холодильна однокамерна Polair CM107-S, тістоміс спіральний Fimar 38 / CNS 2 speed, вібраційна машина для просіювання, розпушування та аерації борошна Atesy Каскад.

Тістомісильні машини, міксери, тістоміси професійні промислові, просіювачі борошна. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото вібраційна машина для просіювання, розпушування та аерації борошна Atesy Каскад.

Професійне обладнання для роботи з тістом для кафе, пекарні, ресторану. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото тістомісильник спіральний Fimar 38 / CNS 2 speed.
