Проектування бару і ресторану з обладнанням від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото цех випічки з обладнанням CAS, Modular, McAlpine, Klarco, Елід, Fimar, HiCold, Sottoriva, Modular, Flamic, Martellato, Zanolli, Astoria.
Професійне ресторанне обладнання від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото цех випічки з обладнанням CAS, Modular, McAlpine, Klarco, Елід, Fimar, HiCold, Sottoriva, Modular, Flamic, Martellato, Zanolli, Astoria.
Оснащення кухні ресторану професійним обладнанням від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото цех випічки з обладнанням CAS, Modular, McAlpine, Klarco, Елід, Fimar, HiCold, Sottoriva, Modular, Flamic, Martellato, Zanolli, Astoria.
Ресторанне обладнання провідних світових брендів для HoReCa. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото цех випічки з обладнанням CAS, Modular, McAlpine, Klarco, Елід, Fimar, HiCold, Sottoriva, Modular, Flamic, Martellato, Zanolli, Astoria.
Відкрити ресторан з нуля з кухонним обладнанням PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото цех випічки з обладнанням CAS, Modular, McAlpine, Klarco, Елід, Fimar, HiCold, Sottoriva, Modular, Flamic, Martellato, Zanolli, Astoria.
Печі для піци і випічки для ресторанів, кафе і підприємств громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото модульна компактна подова піч Zanolli T POLIS PW 2S / MC18, нейтральна база для модульної компактної подової печі Zanolli T POLIS PW 2 / BM.
Професійні печі для ресторану, бару, піцерії, кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото модульна компактна подова піч Zanolli T POLIS PW 2S / MC18, нейтральна база для модульної компактної подової печі Zanolli T POLIS PW 2 / BM.
Печі професійні для кухні ресторану, бару, кафе, піцерії. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото модульна компактна подова піч Zanolli T POLIS PW 2S / MC18.
Конвекційні печі, розстоєчні шафи для ресторану, кафе, піцерії. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото модульна компактна подова піч Zanolli T POLIS PW 2S / MC18, нейтральна база для модульної компактної подової печі Zanolli T POLIS PW 2 / BM, конвекційна піч для випікання на 10 деко Zanolli LILLIPUT 10 / MC, розстоєчна шафа для конвекційної печі Zanolli LILLIPUT 10 / CL.
Професійні печі Zanolli для пекарні, кафе, ресторану, піцерії. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото конвекційна піч для випікання на 10 деко Zanolli LILLIPUT 10 / MC.
Холодильне обладнання для професійної кухні ресторану і бару. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шафа холодильна однокамерна Modular 702 TNN.
Електрична плита для ресторану, кафе, бару, піцерії, їдальні. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото плита електрична 2-х конфорочна Modular PK 7040 PCEQ.
Професійне обладнання для роботи з тістом для кафе, пекарні, ресторану. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото настільна тісторозкатувальна машина для будь-якого виду тіста Flamic SF500B – 1000.
Обладнання для закладів громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото настільна тісторозкатувальна машина для будь-якого виду тіста Flamic SF500B – 1000.
Тісторозкатки для пекарні, кафе, ресторану, піцерії. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото настільна тісторозкатувальна машина для будь-якого виду тіста Flamic SF500B – 1000.
Обладнання для кондитерського і хлібопекарського виробництва. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото настільна тісторозкатувальна машина для будь-якого виду тіста Flamic SF500B – 1000.
Ресторанне обладнання від PROFITEX для HoReCa. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото цех випічки з обладнанням CAS, Modular, McAlpine, Klarco, Елід, Fimar, HiCold, Sottoriva, Modular, Flamic, Martellato, Zanolli, Astoria.
Індивідуальний підбір і установка кухонного обладнання для закладів HoReCa. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото цех випічки з обладнанням CAS, Modular, McAlpine, Klarco, Елід, Fimar, HiCold, Sottoriva, Modular, Flamic, Martellato, Zanolli, Astoria.
Всі види кухонного обладнання для бару, ресторанів, їдалень, кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото мийне обладнання для кухні від PROFITEX.
Обладнання для ресторанів, барів, кафе від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото морозивниця Nemox Gelato Chef 5L Automatic, універсальний соковитискач для твердих овочів і фруктів Neumarker 05-70195.
Обладнання для виробництва морозива для ресторанів, барів, кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото морозивниця Nemox Gelato Chef 5L Automatic.
Міксери професійні для кондитерської, кафе, ресторану, пекарні, піцерії. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото планетарний міксер KitchenAid.
Професійне обладнання Flamic для пекарень, кафе, піцерій, ресторану. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото настільна тісторозкатувальна машина для будь-якого виду тіста Flamic SF500B – 1000.
Оснащення бару і ресторану професійним обладнанням від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото настільна тісторозкатувальна машина для будь-якого виду тіста Flamic SF500B – 1000.

