Обладнання для професійної кухні ресторану і бару. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гарячий цех першого поверху з обладнанням CAS, Sirman, Modular, Electrolux, Fimar, Елід, Astoria, Торгмаш, McAlpine, Klarco, HiCold.
Теплове обладнання для кухні ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото тепловий острів Modular.
Теплове обладнання Modular для кухні ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото котел електричний Modular PK 7080 PEI50.
Електромеханічне обладнання для бару, ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото машина для нарізки гастрономії Hendi 210000.
Холодильне та морозильне обладнання для HoReCa. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шафа холодильна однокамерна Modular 702 TNN, шафа морозильна однокамерна Modular 702 BT.
Комплексна поставка кухонного обладнання для ресторану та бару. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото теплове обладнання Modular.
Проектування теплового острову на кухні ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото універсальний варильний апарат Modular PK 7040 CPES, рифлено-гладка поверхня для смаження Modular PK 7080 FTRES, фритюрниця електрична Modular PK 7080 FRE10X, машина для нарізки гастрономії Hendi 210000, котел електричний Modular PK 7080 PEI50.
Оснащення кухні кафе, бару і ресторану професійним обладнанням від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото привід універсальний з двома швидкостями Торгмаш ПМ і насадка – м’ясорубка для приводу Торгмаш ММ.
Електричний гриль для кухні ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гриль контактний Fimar.
Проект кухні ресторану і бару від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гарячий цех першого поверху з обладнанням CAS, Sirman, Modular, Electrolux, Fimar, Елід, Astoria, Торгмаш, McAlpine, Klarco, HiCold.
Обладнання для нарізки продуктів і слайсери для кейтерингу, ресторану, кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото машина для нарізки гастрономії Hendi 210000.
Модульне теплове обладнання для ресторану, кафе, бару. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото котел електричний Modular PK 7080 PEI50, фритюрниця електрична Modular PK 7080 FRE10X.
Установка і сервісне обслуговування професійного обладнання для ресторану та бару від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гарячий цех першого поверху з обладнанням CAS, Sirman, Modular, Electrolux, Fimar, Елід, Astoria, Торгмаш, McAlpine, Klarco, HiCold.
Теплове і нейтральне обладнання для ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото плита електрична 4-х конфорочна Modular PK 7080 CFEQ, плита електрична 2-х конфорочна Modular PK 7040 PCEQ.
Пароконвекційні печі для професійної кухні ресторану, кафе, бару. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото пароконвектомат на 10 GN1 / 1 гастроємностей Electrolux AOS101EBA2, пароконвектомат на 20 GN1 / 1 гастроємностей Electrolux AOS201EBA2, вкатний банкетний візок в пароконвектомат Electrolux CCAC10, апарат шокового охолодження / заморозки на 20 GN1 / 1 рівнів Electrolux AOFPS201CR.
Кухонне професійне обладнання для HoReCa. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото теплове обладнання Modular.
Електричний гриль саламандр для кухні ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото саламандр-гриль з рухомим верхнім нагрівальним блоком Sirman PRO I / I G.
Ресторан під ключ від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гарячий цех першого поверху з обладнанням CAS, Sirman, Modular, Electrolux, Fimar, Елід, Astoria, Торгмаш, McAlpine, Klarco, HiCold.
Кухонне обладнання для закладів громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото кутер з чашею з нержавіючої сталі Sirman C6 VV.
Підбір і установка професійного обладнання для кухні готелю від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото апарат шокового охолодження / заморозки на 10 рівнів Modular AT1 101, кутер з чашею з нержавіючої сталі Sirman C6 VV, ваги електронні торгові, друк етикеток CAS LP-30R v.1.6. TCPIP.
Холодильне та морозильне обладнання для HoReCa. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото апарат шокового охолодження / заморозки на 10 рівнів Modular AT1 101, холодильний стіл з одними дверима і двома висувними скринями 1/2 Hicold GN 12 / TN.
Професійні блендери для кафе, ресторану, їдальні, бару. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото куттер-блендер Robot Cook Robot Coupe.
Пароконвектомати для професійних кухонь закладів громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото пароконвектомат на 10 GN1 / 1 гастроємностей Electrolux AOS101EBA2, пароконвектомат на 20 GN1 / 1 гастроємностей Electrolux AOS201EBA2, вкатний банкетний візок в пароконвектомат Electrolux CCAC10, апарат шокового охолодження / заморозки на 20 GN1 / 1 рівнів Electrolux AOFPS201CR.
Пароконвекційні печі для ресторану, кафе, піцерії, закладів громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото пароконвектомат на 10 GN1 / 1 гастроємностей Electrolux AOS101EBA2, пароконвектомат на 20 GN1 / 1 гастроємностей Electrolux AOS201EBA2, вкатний банкетний візок в пароконвектомат Electrolux CCAC10.
Холодильні шафи і холодильні столи для ресторану, кафе, піцерії, бару, фаст-фуду. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шафа холодильна однокамерна Modular 702 TNN.
Холодильне обладнання для ресторану, кафе, бару, піцерії, фаст-фуду. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото холодильний стіл з двома дверима без бортика Hicold GN 11 / TN O, шафа холодильна однокамерна Modular 702 TNN.
Підбір і установка професійного обладнання для кухні готелю від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гарячий цех першого поверху з обладнанням CAS, Sirman, Modular, Electrolux, Fimar, Елід, Astoria, Торгмаш, McAlpine, Klarco, HiCold.
Проект кухні ресторану і бару від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гарячий цех першого поверху з обладнанням CAS, Sirman, Modular, Electrolux, Fimar, Елід, Astoria, Торгмаш, McAlpine, Klarco, HiCold.
Відкрити ресторан з нуля з кухонним обладнанням PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гарячий цех першого поверху з обладнанням CAS, Sirman, Modular, Electrolux, Fimar, Елід, Astoria, Торгмаш, McAlpine, Klarco, HiCold.
Плита електрична професійна для кафе, ресторану, бару, піцерії, фаст-фуду. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото плита електрична 4-х конфорочна Modular PK 7080 CFEQ, плита електрична 2-х конфорочна Modular PK 7040 PCEQ.
Індивідуальний проект оснащення кухні ресторану професійним обладнанням. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото теплове обладнання Electrolux і Modular.
Професійне теплове обладнання для ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото настільна розстоєчна шафа.
Комплексне постачання устаткування для професійної кухні ресторану. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гарячий цех першого поверху з обладнанням CAS, Sirman, Modular, Electrolux, Fimar, Елід, Astoria, Торгмаш, McAlpine, Klarco, HiCold.
Сервірувальні візки для банкету та кейтерінгу. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото банкетний візок на 10 пар напрямних Electrolux BT1021H.
Обладнання для банкетів та кейтерінгу від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото банкетний візок на 10 пар напрямних Electrolux BT1021H.

