
Обладнання для професійної кухні ресторану і бару. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гарячий цех першого поверху з обладнанням CAS, Sirman, Modular, Electrolux, Fimar, Елід, Astoria, Торгмаш, McAlpine, Klarco, HiCold.

Теплове обладнання для кухні ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото тепловий острів Modular.

Теплове обладнання Modular для кухні ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото котел електричний Modular PK 7080 PEI50.

Електромеханічне обладнання для бару, ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото машина для нарізки гастрономії Hendi 210000.

Холодильне та морозильне обладнання для HoReCa. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шафа холодильна однокамерна Modular 702 TNN, шафа морозильна однокамерна Modular 702 BT.

Комплексна поставка кухонного обладнання для ресторану та бару. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото теплове обладнання Modular.

Проектування теплового острову на кухні ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото універсальний варильний апарат Modular PK 7040 CPES, рифлено-гладка поверхня для смаження Modular PK 7080 FTRES, фритюрниця електрична Modular PK 7080 FRE10X, машина для нарізки гастрономії Hendi 210000, котел електричний Modular PK 7080 PEI50.

Оснащення кухні кафе, бару і ресторану професійним обладнанням від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото привід універсальний з двома швидкостями Торгмаш ПМ і насадка – м’ясорубка для приводу Торгмаш ММ.

Електричний гриль для кухні ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гриль контактний Fimar.

Проект кухні ресторану і бару від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гарячий цех першого поверху з обладнанням CAS, Sirman, Modular, Electrolux, Fimar, Елід, Astoria, Торгмаш, McAlpine, Klarco, HiCold.

Обладнання для нарізки продуктів і слайсери для кейтерингу, ресторану, кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото машина для нарізки гастрономії Hendi 210000.

Модульне теплове обладнання для ресторану, кафе, бару. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото котел електричний Modular PK 7080 PEI50, фритюрниця електрична Modular PK 7080 FRE10X.

Установка і сервісне обслуговування професійного обладнання для ресторану та бару від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гарячий цех першого поверху з обладнанням CAS, Sirman, Modular, Electrolux, Fimar, Елід, Astoria, Торгмаш, McAlpine, Klarco, HiCold.

Теплове і нейтральне обладнання для ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото плита електрична 4-х конфорочна Modular PK 7080 CFEQ, плита електрична 2-х конфорочна Modular PK 7040 PCEQ.

Пароконвекційні печі для професійної кухні ресторану, кафе, бару. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото пароконвектомат на 10 GN1 / 1 гастроємностей Electrolux AOS101EBA2, пароконвектомат на 20 GN1 / 1 гастроємностей Electrolux AOS201EBA2, вкатний банкетний візок в пароконвектомат Electrolux CCAC10, апарат шокового охолодження / заморозки на 20 GN1 / 1 рівнів Electrolux AOFPS201CR.

Кухонне професійне обладнання для HoReCa. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото теплове обладнання Modular.

Електричний гриль саламандр для кухні ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото саламандр-гриль з рухомим верхнім нагрівальним блоком Sirman PRO I / I G.

Ресторан під ключ від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гарячий цех першого поверху з обладнанням CAS, Sirman, Modular, Electrolux, Fimar, Елід, Astoria, Торгмаш, McAlpine, Klarco, HiCold.

Кухонне обладнання для закладів громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото кутер з чашею з нержавіючої сталі Sirman C6 VV.

Підбір і установка професійного обладнання для кухні готелю від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото апарат шокового охолодження / заморозки на 10 рівнів Modular AT1 101, кутер з чашею з нержавіючої сталі Sirman C6 VV, ваги електронні торгові, друк етикеток CAS LP-30R v.1.6. TCPIP.

Холодильне та морозильне обладнання для HoReCa. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото апарат шокового охолодження / заморозки на 10 рівнів Modular AT1 101, холодильний стіл з одними дверима і двома висувними скринями 1/2 Hicold GN 12 / TN.

Професійні блендери для кафе, ресторану, їдальні, бару. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото куттер-блендер Robot Cook Robot Coupe.

Пароконвектомати для професійних кухонь закладів громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото пароконвектомат на 10 GN1 / 1 гастроємностей Electrolux AOS101EBA2, пароконвектомат на 20 GN1 / 1 гастроємностей Electrolux AOS201EBA2, вкатний банкетний візок в пароконвектомат Electrolux CCAC10, апарат шокового охолодження / заморозки на 20 GN1 / 1 рівнів Electrolux AOFPS201CR.

Пароконвекційні печі для ресторану, кафе, піцерії, закладів громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото пароконвектомат на 10 GN1 / 1 гастроємностей Electrolux AOS101EBA2, пароконвектомат на 20 GN1 / 1 гастроємностей Electrolux AOS201EBA2, вкатний банкетний візок в пароконвектомат Electrolux CCAC10.

Холодильні шафи і холодильні столи для ресторану, кафе, піцерії, бару, фаст-фуду. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шафа холодильна однокамерна Modular 702 TNN.

Холодильне обладнання для ресторану, кафе, бару, піцерії, фаст-фуду. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото холодильний стіл з двома дверима без бортика Hicold GN 11 / TN O, шафа холодильна однокамерна Modular 702 TNN.

Підбір і установка професійного обладнання для кухні готелю від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гарячий цех першого поверху з обладнанням CAS, Sirman, Modular, Electrolux, Fimar, Елід, Astoria, Торгмаш, McAlpine, Klarco, HiCold.

Проект кухні ресторану і бару від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гарячий цех першого поверху з обладнанням CAS, Sirman, Modular, Electrolux, Fimar, Елід, Astoria, Торгмаш, McAlpine, Klarco, HiCold.

Відкрити ресторан з нуля з кухонним обладнанням PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гарячий цех першого поверху з обладнанням CAS, Sirman, Modular, Electrolux, Fimar, Елід, Astoria, Торгмаш, McAlpine, Klarco, HiCold.

Плита електрична професійна для кафе, ресторану, бару, піцерії, фаст-фуду. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото плита електрична 4-х конфорочна Modular PK 7080 CFEQ, плита електрична 2-х конфорочна Modular PK 7040 PCEQ.

Індивідуальний проект оснащення кухні ресторану професійним обладнанням. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото теплове обладнання Electrolux і Modular.

Професійне теплове обладнання для ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото настільна розстоєчна шафа.

Комплексне постачання устаткування для професійної кухні ресторану. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гарячий цех першого поверху з обладнанням CAS, Sirman, Modular, Electrolux, Fimar, Елід, Astoria, Торгмаш, McAlpine, Klarco, HiCold.

Сервірувальні візки для банкету та кейтерінгу. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото банкетний візок на 10 пар напрямних Electrolux BT1021H.

Обладнання для банкетів та кейтерінгу від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото банкетний візок на 10 пар напрямних Electrolux BT1021H.
