
Обладнання для лінії самообслуговування в закладах громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото їдальня для персоналу з обладнанням Electrolux, Abat, Forcar, Polair, Hendi.

Лінії роздачі і самообслуговування для закладів громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото прилавок для столових приладів і підносів Abat ПСП-70км, елемент лінії роздачі з охолоджувальною вітриною і ванною на 3GN 1/1 гастроємності Abat ПВВ (Н) -70КМ-С- 02-НШ, тепловий елемент лінії роздачі для перших страв з 2 – мя конфорками Abat ПМЕС-70км, тепловий елемент лінії роздачі для других страв з ванною на 4GN1 / 1 гастроємності Abat ЕМК-70км-01.

Обладнання для їдальні та громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото пересувний диспенсер з двома вижимним пристроями для 100 тарілок Electrolux LOP255H, прилавок для столових приладів і підносів Abat ПСП-70км, елемент лінії роздачі з охолоджувальною вітриною і ванною на 3GN 1/1 гастроємності Abat ПВВ (Н) -70КМ-С- 02 -НШ, тепловий елемент лінії роздачі для перших страв з 2-ма конфорками Abat ПМЕС-70км, тепловий елемент лінії роздачі для других страв з ванною на 4GN1 / 1 гастроємності Abat ЕМК-70км-01.

Холодильне та теплове обладнання для лінії роздачі в їдальні. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото пересувний диспенсер з двома вижимним пристроями для 100 тарілок Electrolux LOP255H, прилавок для столових приладів і підносів Abat ПСП-70км, елемент лінії роздачі з охолоджувальною вітриною і ванною на 3GN 1/1 гастроємності Abat ПВВ (Н) -70КМ-С- 02 -НШ, тепловий елемент лінії роздачі для перших страв з 2-ма конфорками Abat ПМЕС-70км.

Лінії роздачі для їдалень. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото пересувний диспенсер з двома вижимним пристроями для 100 тарілок Electrolux LOP255H, прилавок для столових приладів і підносів Abat ПСП-70км, елемент лінії роздачі з охолоджувальною вітриною і ванною на 3GN 1/1 гастроємності Abat ПВВ (Н) -70КМ-С- 02 -НШ, тепловий елемент лінії роздачі для перших страв з 2-ма конфорками Abat ПМЕС-70км, тепловий елемент лінії роздачі для других страв з ванною на 4GN1 / 1 гастроємності Abat ЕМК-70км-01.

Теплове обладнання Abat для ресторану, кафе, їдалень. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото тепловий елемент лінії роздачі для перших страв з 2-ма конфорками Abat ПМЕС-70км.
