Партнер PROFITEX GROUP, виробник зі світовим ім’ям – MORETTI FORNI оголосив розклад одноденних семінарів – WORKSHOP MORETTI LAB, на яких італійські експерти розкриють всі секрети приготування популярної італійської випічки.
Під час семінарів будуть детально розглянуті найактуальніші питання з докладними поясненнями і можливістю задати питання безпосередньо шеф-кухарю.
Розклад і умови участі в WORKSHOP MORETTI LAB:
04 жовтня 2018 – Закваска в піцерії з lievito Madre – Cristian Zaghini
08 жовтня 2018 – Супер біга … для супер осені – метод закваски біга – Beniamino Bilali
22 жовтня 2018 – Романська піца: непрямий метод закваски – Alessandro Lo Stocco
05 листопада 2018 – Піца без глютену – Antonio Langone
08 листопада 2018 – Піца в сковорідці – Cristian Zaghini
13 листопада 2018 – Кругла піца на пивних дріжджах – Renato Bosco
20 листопада 2018 – Традиційний панеттоне – Mauro Morandin
22 листопада 2018 – Авторські торти на тему Різдво – Gianluca Fusto
10 грудня 2018 – Піца на деку: всі секрети для ідеальної Біги – Alessandro Lo Stocco
Місце проведення: Moretti Forni Spa – via Meucci, 4 – 61037 Mondolfo (PU)
Тривалість: 1 день з 10:00 до 16:00
Ціна: € 100+ (податок 22%)
Зв’яжіться з представником PROFITEX Україна і залиште заявку на участь в WORKSHOP MORETTI LAB, щоб отримати унікальну можливість провести 1 день з найвідомішими фахівцями галузі: піцерія, пекарня і кондитерські вироби!