Роботи – оснащення під ключ пекарського виробництва
Місто – Київ, вул. Ремонтна, 13
Рік виконання проекту – 2019
Обладнання – MODULAR, Arte Bianca, Moretti Forni, Rollmatic, Macpan, Fimar, ASBER, Gemm, Sirman
Сайт: https://kopershe.com/
Сучасне пекарське виробництво Пекарня Коперше оснащена під ключ групою компаній PROFITEX в 2019 році.
Виробничі потужності Пекарні Коперше розраховані на випуск 5 тонн готової продукції на добу. Крім пекарської лінії Пекарня Коперше має кондитерський цех і лінію шокової заморозки напівфабрикатів для подальшої випічки. Пекарня не має власної роздрібної мережі, виробництво орієнтоване на постачання готової продукції ресторанам, готелям і магазинам.
Пекарня виробляє:
- кондитерські вироби
- десерти
- хлібобулочні вироби
- сендвічну і бургерну групу булок
- круасан
- широку гаму хліба сучасних європейських рецептур
- листкову групу виробів
- заморожені напівфабрикати для подальшої випічки.
Об'єкт оснащений обладнанням провідних світових брендів:
- Розстоєчні камери Arte Bianca (Італія)
- Ротаційні печі Moretti Forni (Італія)
- Тісторозкаточні машини Rollmatic (Італія)
- Тістомісильники Macpan (Італія), Fimar (Італія)
- Тісто дільники Macpan (Італія)
- Багетозакаточні машини Macpan (Італія)
- Конвекційна піч з грилем Modular (Італія)
- Індукційні плити Modular (Італія)
- Холодильні шафи, холодильні столи, морозильні шафи ASBER (Польща)
- Апарат шокової заморозки Gemm (Італія)
- Слайсери, овочерізки Sirman (Італія)
- Виробничі столи, стелажі, візки шпильки, парасолі витяжні (Україна) тощо
Види виконаних робіт:
- консалтинг та технологічне проектування
- підбір і постачання технологічного пекарського, холодильного і гастрономічного обладнання
- монтаж і пусконалагоджувальні роботи
- розробку технологічних карт асортименту хлібобулочних і кондитерських виробів
- впровадження технологій випічки на підприємстві
- навчання персоналу
- введення пекарні в експлуатацію
- сервісне обслуговування технологічного обладнання
- технологічну підтримку виробництва