Роботи – оснащення кухні ресторану
Місто – Київ
Рік виконання проекту – 2013-2014
Обладнання – Electrolux Professional, TermaLine Electrolux, Molteni тощо
Сайт: www3.hilton.com
Фахівці компанії «Профітекс» завершили оснащення одного з ресторанів готелю Hilton 5 * – ресторану відкритої кухні «All Dining Restaurant». Кухня оснащена обладнанням французького виробника Molteni, яка призначена для приготування страв високої кухні на очах у гостей ресторану.
Види виконаних робіт:
- консалтинг
- технологічне проектування
- адаптація проекту
- поставка технологічного обладнання для професійної кухні,
- монтаж технологічного обладнання
- пуско-налагоджувальні роботи
- введення обладнання в експлуатацію
- навчання персоналу кухні
Об'єкт оснащений професійним кухонним обладнанням:
- Тепловий технологічний острів TermaLine Electrolux
- Шок фризер Electrolux Professional
- Пароконвектомат TouchLine Electrolux Professional
- Холодильні шафи Electrolux Professional
- Преміальне обладнання Molteni
Фахівці компанії «Профітекс» обладнали наступні ресторанні зони, в рамках проекту:
- Основна кухня
- Відкритий ресторан
- Банкетна зала
- Зони вечірнього бару
- Лаунж-бар
- Зони обслуговування конференц-залів
- Пральня тощо.
В рамках проведених робіт був оснащений гарячий цех ресторанного комплексу технологічним обладнанням для професійної кухні компанії Electrolux Professional, Італія / Швейцарія. Технологічне проектування виконано власним проектним бюро компанії “Профітекс”.
Професійне обладнання Molteni орієнтоване на ресторани класу Luxury. Кожна одиниця обладнання збирається вручну і їй присвоюється персональний номер.
В кінці лютого 2014 року було проведено ряд навчальних тренінгів з навчання персоналу. Організовано спільно з партнером компанії Electrolux Professional Food Service