
Проектування м’ясного цеху компанією PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото стіл відкритий з охолоджуваною поверхнею Hicold SO-15/7.

Професійне обладнання для м’ясного цеху в ресторані і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото стіл відкритий з охолоджуваною поверхнею Hicold SO-15/7, нейтральне обладнання від PROFITEX.

Холодильне обладнання для професійної кухні ресторану, кафе і бару. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото стіл відкритий з охолоджуваною поверхнею Hicold SO-15/7, нейтральне обладнання від PROFITEX.

Професійні холодильники і холодильні шафи для закладів громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шафа морозильна однокамерна Polair CB107-S, шафа холодильна однокамерна Polair CM107-S.

Морозильні і холодильні шафи і камери для ресторанів, кафе, бару. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шафа морозильна однокамерна Polair CB107-S.

Комплексне постачання устаткування для професійної кухні ресторану. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото нейтральне обладнання від PROFITEX, стіл відкритий з охолоджуваною поверхнею Hicold SO-15/7, м’ясорубка настільна Fimar 22 / RS CE Trifase.

Холодильні столи і вітрини для ресторану, кафе, бару, піцерії, фаст-фуду. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото нейтральне обладнання від PROFITEX, стіл відкритий з охолоджуваною поверхнею Hicold SO-15/7.

Професійні м’ясорубки для кухні ресторану, кафе, бару, фаст-фуду, їдальні. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото м’ясорубка настільна Fimar 22 / RS CE Trifase.

Промислове обладнання для обробки м’яса в ресторані, кафе, м’ясному цеху. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шприц ковбасний Airhot.

Електромеханічне обладнання для бару, ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шприц ковбасний Airhot.

М’ясорозрихлювачі і тендерайзери для обробки м’яса в ресторані, кафе, м’ясному цеху. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото м’ясорозрихлювач настільний Sirman DRAKE.

Ковбасні шприци для закладів громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шприц ковбасний Airhot.

Обладнання та інвентар для м’ясного цеху від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шприц ковбасний Airhot.

Всі види кухонного обладнання для ресторанів, барів, кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото ваги електронні торгові CAS LP-30R v.1.6. TCPIP.
