
Теплове обладнання для закладів HoReCa. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото гарячий цех цокольного поверху.

Теплове і нейтральне обладнання для ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото тепловий острів Modular.

Проектування бару і ресторану з обладнанням від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото тепловий острів Modular.

Відкрити ресторан з нуля з кухонним обладнанням PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото тепловий цех цокольного поверху з обладнанням Modular, Electrolux, Fimar, Sirman, Hendi, Polair, HiCold.

Підбір і установка професійного обладнання для ресторану та бару. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото тепловий цех цокольного поверху з обладнанням CAS, Modular, Electrolux, Fimar, Sirman, Hendi, Polair, HiCold.

Поставка професійного ресторанного обладнання для готелів. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шафа холодильна однокамерна Polair CM107-S, холодильний стіл з двома дверима з бортом Hicold GN 11 / TN.

Оснащення кухні ресторану і кафе професійним обладнанням від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото теплове модульне обладнання Modular (острівна одиниця).

Теплове обладнання для кухні ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото теплове модульне обладнання Modular (острівна одиниця).

Пароконвекційні печі для професійної кухні ресторану, кафе, бару. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото пароконвекційна піч на 10 GN1 / 1 гастроємностей Electrolux AOS101ECA2.

Печі для професійних кухонь закладів громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото пароконвекційна піч на 10 GN1 / 1 гастроємностей Electrolux AOS101ECA2, пароконвекційна піч з інжекторним способом паротворення Modular FDE 101 P WA, розстійна шафа для пароконвекційної печі Modular LM12T64.

Оснащення кухні ресторану тепловим обладнанням від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото пароконвекційна піч на 10 GN1 / 1 гастроємностей Electrolux AOS101ECA2, пароконвекційна піч з інжекторним способом паротворення Modular FDE 101 P WA.

Теплове обладнання Modular для кухні ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото пароконвекційна піч з інжекторним способом паротворення Modular FDE 101 P WA.

Підбір і установка конвекційних печей для кухні ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото пароконвекційна піч на 10 GN1 / 1 гастроємностей Electrolux AOS101ECA2.

Професійне обладнання для ресторану, бару і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото стіл з односекційною мийною ванною ВМ1П 12/7 від PROFITEX.

Всі види кухонного обладнання для ресторанів, барів, кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото універсальний варильний апарат Modular PK 7040 CPES.

Електрична плита для ресторану, кафе, бару, піцерії, їдальні. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото плита електрична 4-х конфорочна Modular PK 7080 CFEQ і плита електрична 2-х конфорочна Modular PK 7040 PCEQ.

Теплове обладнання Modular для кухні ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото плита електрична 4-х конфорочна Modular PK 7080 CFEQ, плита електрична 2-х конфорочна Modular PK 7040 PCEQ, плита електрична з суцільною варильною поверхнею Modular PK 7080 TPE, рифлено-гладка поверхня для смаження Modular PK 7080 FTRES, універсальний варильний апарат Modular PK 7040 CPES.

Комплексна поставка теплового обладнання від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото універсальний варильний апарат Modular PK 7040 CPES, котел електричний Modular PK 7080 PEI50.

Холодильне обладнання для професійної кухні ресторану і бару. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шафа холодильна з одними дверима Polair CM107-S.
