Система є комбінацією комбі-печі air-o-steam® і шафи швидкісного охолодження air-o-chill®, завдяки яким приготування їжі і її охолодження є частинами єдиного процесу, що дозволяє оптимізувати роботу будь-якої кухні, продовжити термін зберігання страв і зводить до нуля небажані втрати.
У систему входять:
- Пароконвекційна піч Air-o-steam / Високошвидкісна пароконвекційна піч Air-o-speed,
- Шафи швидкісного охолодження/замороження Air-o-chill,
- Допоміжне обладнання,
- Новий ковпак витяжки з системою видалення запахів,
- Інші аксесуари
Система дозволяє: |
- приготувати
- охолодити
- заморозити
- регенерувати
Завдяки широкому асортименту обладнання система Air-O-System володіє високою гнучкістю і може бути реалізована на підприємствах громадського харчування будь-якого розміру і формату.
Пароконвекційна піч Air-o-steam
Функція air-o-clima: Ідеальні умови приготування будь-яких продуктів і в будь-якій кількості. Високоточний контроль середовища в камері печі, включаючи температуру і вологість повітря в камері з урахуванням природної вологості самого продукту
Функція air-o-flow: Ідеально рівномірний прогрів камери печі
Постійна температура в камері печі за рахунок попереднього прогріву надходить ззовні свіжого повітря через систему циркуляції Air Circulation System
Функція air-o-clean: Автоматична вбудована система очищення
Низькотемпературна-Low Temperature Cooking (LTC) або Делікатна теплова обробка (ДТО) це процес, розроблений для досягнення:
Найменших вагових втрат
Найвищої якості їжі
делікатна теплова обробка (ДТО) об’єднана з функцією алгоритму розрахунку часу, що залишився (АРОВ) і відповідає суворим вимогам споживача щодо індикації часу, що залишився до закінчення технологічного циклу.
ДТО функція настільки нова, що є запатентованою!
Різновидом технології ДТО є процес приготування продуктів в ВАКУУМНІЙ упаковці, що дозволяє в порівнянні з ДТО зменшити втрати маси, збільшити термін зберігання готового продукту і збільшити асортимент страв.
6 датчиків у температурного мульти-щупа, розташовані на відстані 15 мм один від одного, вимірюють температуру продукту в різних шарах
При вимірюванні температури у всіх 6 точках: до розрахуку системою air-o-steam® приймається тільки найнижчий температурний показник. Ця технологія забезпечує максимально точне вимірювання температури в серцевині продукту, навіть якщо щуп розташований некоректно, і він дотикається кістки або металевого листа, які нагріваються швидше, ніж сам продукт.
Ідеально рівномірний прогрів камери печі за рахунок надходження в камеру печі попередньо прогрітого повітря
Система циркуляції повітря, двошвидкісний вентилятор подвійної дії.
Система сифонів і подвійних клапанів air-break.
Ці три основні елементи гарантують підтримку ідеальної атмосфери для приготування будь-яких страв.
Автоматична вбудована система очищення
Повністю автоматичний пристрій очищення робочої камери включається одним натисканням клавіші і не буде обтяжливим для обслуговуючого персоналу
Надзвичайна простота в експлуатації, не вимагає застосування додаткових пристосувань: досить вибрати потрібний цикл і натиснути на клавішу СТАРТ.