Coldline. Професійне холодильне обладнання для підприємств громадського харчування
Компанія COLDLINE заснована в італійській Падуї в 1995 році і вже 24 роки виробляє технологічне обладнання для комплексного оснащення ресторанів і інших підприємств громадського харчування. Успіх компанії принесли шафи шокової заморозки Coldline, які перевернули уявлення про зберігання не тільки сировини, але і готових страв в ресторанах і кафе. Компанія давно зарекомендувала себе як надійний виробник. Її обладнання успішно функціонує в 60 країнах світу. Співробітники компанії працюють в дослідницькій сфері, на виробництві і в області продажів.
Переваги холодильного обладнання Coldline для ресторанів
Дослідницька група COLDLINE, в якій працюють 15% співробітників компанії, розробляє професійне обладнання для об’єктів харчування з акцентом на простоту експлуатації і форм, багатофункціональність і модульність. Це дозволяє в короткі терміни налагодити виробництво холодильного обладнання для ресторанів, піцерій, кондитерських цехів. Стандартизація габаритів забезпечує швидке впровадження обладнання в уже діюче виробництво.
Технологія шокової заморозки зробила переворот в системі зберігання продуктів харчування на професійній кухні. Ця технологія дозволяє зберігати продукти, не змінюючи їх структуру і смакові якості. При дотриманні всіх параметрів напівфабрикати або страви при розморожуванні нічим не відрізняються від свіжеприготованих. Технологія лежить в основі обладнання для підприємств фаст-фуд – закусочних, бургерної, мережевих кафе. Холодильні шафи, шафи шокової заморозки, холодильні столи та інша професійна кухонна техніка Coldline широко застосовується в комплексному оснащенні кухонь ресторанів і кафе.
Успіх компанії Coldline принесли проекти: «FSS», що поєднує потужність і інноваційні технології, «VISION» – серія багатофункціональних агрегатів шокової заморозки, зберігання, з програмним забезпеченням і можливістю регулювання основних параметрів, «LIFE» – серія компактних холодильників шокової заморозки для використання в побуті.
Технологічне оснащення підприємств громадського харчування
Продукція Coldline представлена трьома перерахованими вище лінійками, включаючи кондитерське холодильне обладнання. Перш за все це:
- холодильні столи;
- холодильні шафи;
- холодильні шафи з вкатним візком LevTronic;
- шафи шокової заморозки;
- розстоєчні шафи для візків LevTronic;
- вітрини-надбудови холодильні.
Холодильні агрегати Coldline мають ряд переваг, які вигідно відрізняють їх від аналогічної продукції інших виробників. Це відіграє важливу роль в комплексному оснащенні ресторану і кафе. До переваг можна віднести дистанційний онлайн-моніторинг, компресор з програмним забезпеченням, що дозволяє регулювати продуктивність агрегатів, низький рівень шуму, автоматичне розморожування гарячими газами. Корпус моделей виготовляється з нержавіючої сталі, не схильної до корозії. Все оснащення відповідає ХАССП (НАССР) – системі превентивного забезпечення безпеки продукції.
У процесі комплексного оснащення ресторану або піцерії необхідно враховувати всі параметри технологічного обладнання, його продуктивність і габарити. Фахівці PROFITEX володіють багатим досвідом проектування ресторанів і кафе різних напрямків – піцерій, стейк-хаусів, барів, кондитерських, пекарень та їдалень із застосуванням холодильного обладнання Coldline. Зверніться до нас для кваліфікованої консультації по підбору професійної техніки і створенню проекту закладу громадського харчування по телефону +38 044 586-41-14 або заповніть форму зворотного зв’язку.