У 1995 році Джованні Баганту і Джованні Фредді заснували компанію Coldline з метою створення підприємницького сектора, що спеціалізується на виробництві професійного холодильного устаткування.
За наступні 20 років багато що змінилося в розумінні кухні: розміщення устаткування, навчання персоналу, методи приготування і зберігання. У цих аспектах Coldline зміг проявити себе як інноваційна компанія, показавши розвиток ринку через призму вдосконалення технологій холоду.
Подальше становлення Coldline як світового бренду відбувалося завдяки успіху проектів: «FSS», Fast Service System – приклад поєднання потужності і штучного інтелекту, що перевернув сприйняття сервісу; “VISION” – лінійка багатофункціональних шаф шокової заморозки, зупинки бродіння і зберігання, які привнесли на кухню новітню технологію мультиклімата, де можливо регулювати температуру, рівень вологості і швидкість повітряного потоку; “LIFE” – лінійка шаф шокової заморозки високої продуктивності для домашнього використання.
Сьогодні Coldline визнаний в більше ніж 60 країнах світу як висококласний постачальник холодильного обладнання. Найбільш важливі досягнення – постійне вдосконалення продукції, передові технології обробки нержавіючої сталі і каркасних конструкцій, реалізація холодильних установок. Всі вироби виготовляються на підприємстві в Торрельї (Падуя), Італія.
Всі, хто працюють в Coldline, знають, що вони є частиною особливого організму. Кваліфікований персонал, який за довгі роки зміцнив авторитет і відносини з клієнтами.
На даний момент Coldline – незалежна компанія і сімейний бізнес, який залишається вірним ідеалам своїх засновників: пристрасті до роботи і прагнення до розвитку.
Обладнання Coldline – це інструментарій, яким користуються по всьому світу в тисячах кухнях і пекарнях. Він щодня формує стиль роботи шеф-кухарів і кондитерів, відшліфовуючи їх майстерність і роблячи можливими найнеймовірніші ідеї.
Дослідницька команда розробляє проекти, роблячи акцент на простоті форми, модульності елементів і легкості очищення. За допомогою тісної співпраці з різними професіоналами сектора народжується обладнання найвищої якості для ресторанів, підприємств громадського харчування, інститутів харчової промисловості, шкіл, лікарень та інших соціальних організацій. Все обладнання пропонується відповідно до критеріїв пропорційності габаритів для гармонійних дизайнерських рішень.
Coldline має в розпорядженні сучасну, оснащену за останніми тенденціями лабораторію. Близько 15% всього персоналу зайнято в сфері досліджень і розвитку, 20% – в продажах (в тому числі на зовнішньому ринку).
Кожен проект натхненний ідеями якості, економії енергетичних ресурсів і захисту навколишнього середовища за допомогою вибору максимально ергономічних матеріалів, скорочення кількості комплектуючих і використання повністю переробної упаковки.
Coldline координує свої бізнес-процеси відповідно до норм UNI EN ISO 9001: 2008, для гарантії незмінно високих результатів. Щоб підтримувати чудову якість продукції і послуг, всі процеси, від проектування до пост продажного сервісу, ретельно контролюються.
Щоб замовити кухонне обладнання Coldline або дізнатися детальніше про характеристики певних моделей, які вас цікавлять, досить тільки звернутися в Profitex Україна одним із зручних способів: 1) www.profitex.ua; 2) info@profitex.ua , 3) +38044 586 41 14, 4) 0 800 751 430 (безкоштовно з номерів усіх операторів в Україні).