Винесення кухні ресторанів і кафе на загальний огляд є зараз помітною тенденцією роботи ресторанів. Відкрита кухня в ресторанах дає можливість гостю отримати задоволення від відвідання ресторану, починаючи від візуальних і закінчуючи смаковими відчуттями. Відкрита кухня користується особливою популярністю, демонструючи високий професіоналізм шеф-кухаря, фристайл-шоу, свіжість і якість використовуваних продуктів тощо. На відкритій кухні повинно бути виставлено сучасне високоефективне технологічне обладнання – теплове, холодильне, нейтральне.
Опис проекту:
На даній розстановці позначена кухня, яка знаходиться в окремому приміщенні, а не безпосередньо в залі. Відвідувачі можуть спостерігати за самим процесом приготування замовленої ними страви поруч з кухнею – для цього виділена спеціальна зона. А можуть розміститися за столиками в залі.
По центру приміщення встановлено тепловий острів Electrolux – серія Thermaline Modular 90. Серед теплового обладнання можна виділити комбіновану жарочну поверхню і індукційну плиту, які дозволяють швидко приготувати страву і обслужити відвідувача. У пристінній лінії розміщено пароконвекційну піч на 10 GN1 / 1 рівнів Electrolux AOS101ETA1 і апарат шокового охолодження на 10 GN1 / 1 рівнів Electrolux AOFPS101C, які при грамотному підході і знанні техніки Cook & Chill дозволяють готувати шедеври.
Обладнання для зберігання продуктів представлено холодильними столами Electrolux RCDR3M30U для зручного використання, що важливо, щоб всі необхідні продукти були під рукою. З електромеханічного обладнання представлено слайсер Electrolux MSG30B, погружний блендер-міксер Electrolux BMX350T35, соковижималки для овочів і фруктів Vema CE 2083 і SP 2072 / LL.
Особливості:
Щоб запахи з кухні не потрапляв до гостей, при проектуванні відкритої кухні необхідно особливу увагу приділити витяжці і системі вентиляції. В даному випадку встановлено приточно-витяжну стелю Hidria, при розрахунку якої виробник враховує розташування основних одиниць техніки з великою тепловіддачею. Особливо активно працює на кордоні з залом.
Ще одна особливість, яку слід враховувати на відкритій кухні, – полиці, столи, стелажі, на яких зберігається інвентар і посуд, не повинні кидатися в очі. Їх необхідно робити закритими, з дверцятами – це робить вигляд кухні більш естетичним в очах відвідувачів.
Нам довіряють професіонали:
[tc-logo-slider logo_cat=”equipment_for_restaurants2″]
[tc-logo-slider logo_cat=”equipment_for_restaurants”]
Відкрий свій ресторан разом з професіоналами!
Звертайтеся за безкоштовною консультацією до наших фахівців за телефоном +38 (044) 586-41-14, або залиште свій індивідуальний запит в контактній формі
Помилка: Contact form не знайдена.
Ви можете ознайомитися з деякими нашими реалізованими проектами, перейшовши за посиланнями нижче:
Комплексне оснащення ресторанів швидкого харчування в форматі «TastyDrive» на АЗС WOG. Оснащені 32 ресторани.
Комплексне оснащення мінімаркетів і фастфудів на 13-ти АЗС Лукойл технологічним обладнанням
Стадіон Олімпійський – 43 об’єкти швидкого харчування