Популярний на заході формат роботи ресторанів “take away” став актуальним в умовах карантину для українців. Адаптуючись до сучасних реалій ресторани переходять в режим доставки та приготування страв “на винос”.
Технологічне гігієнічне пакування страв “на винос” з дотриманням норм HACCP гарантується за допомогою термопакувальників і вакууматора Sammic.
Для технологічної упаковки страв в порційні лотки в супермаркетах, ресторанах, кафе для подальшої їх реалізації або транспортування вдалим вибором стануть електричні моделі термопакувальних машин SAMMIC TM-150 і TM-210.
ТЕРМОПАКУВАЛЬНИК КОНТЕЙНЕРІВ (ТЕРМО-ГЕРМЕТИК) TM-150, ТМ-210 SAMMIC
Характеристики термопакувальників SAMMIC TM-150 і TM-210:
- Виробник: SAMMIC
- Країна: Іспанія
- Компактний розмір;
- 6-8 циклів запаювання за хвилину;
- Електронне регулювання температури;
- Одночасне зварювання і обрізання плівки;
- 5 індивідуальних цифрових програм термоущільнення;
- Корпус з безпечного матеріалу – нержавіючої сталі;
- Фіксовані або модульні (з можливістю вибору розміру) форми для контейнерів.
- Ширина плівки: SAMMIC TM-210 – 210 мм, SAMMIC TM-150 – 150 мм.
В НАЯВНОСТІ НА СКЛАДІ В КИЄВІ
За подробицями і для замовлення телефонуйте
☎️ +38 (044) 586 41 14 або пишіть нам на пошту
✉️ info@profitex.com.ua
Відео термопакувальника Sammic: