
Професійне обладнання для HoReCa від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото учасники майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар.

Професійне кухонне обладнання для кулінарних майстер-класів. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото учасники майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Обладнання для закладів громадського харчування від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото учасники майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Хлібопекарське і кондитерське обладнання від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото учасники майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Пекарське кондитерське обладнання від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото учасники майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Обладнання для роботи з тістом для пекарні, кафе, ресторану, піцерії, кондитерської. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото учасники майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Професійне обладнання для пекарні, кондитерської, кулінарії. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото учасники майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Професійні печі для кулінарних курсів, майстер-класів, кулінарної студії. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото учасники майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Комплект обладнання для пекарні від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото учасники майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Обладнання для виробництва хліба та хлібобулочних виробів. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото бренд-шеф PROFITEX GROUP Віта Козар і пекар-ремісник Ігор Лаврешин.

Підбір і установка професійного обладнання для пекарні, кондитерської, ресторану, кафе і бару. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото учасники майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Повний асортимент професійного кухонного обладнання від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото учасники майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Оснащення кухні кафе, пекарні, ресторану професійним обладнанням від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото учасники майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Відкрити кулінарну студію з обладнанням від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото учасники майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Підбір і установка конвекційних печей для кухні ресторану і кафе, піцерії, пекарні, кондитерської. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото учасники майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.
Category: Майстер-клас "ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ" 2