
Комплексне постачання устаткування для HoReCa. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото рибний цех з обладнанням CAS, McAlpine, Klarco, Fimar, Елід, Торгмаш, HiCold, EcoVac, Polair.

Всі види кухонного обладнання для бару, ресторанів, їдалень, кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото овочерізка для установки на підлозі Robot Coupe CL 60.

Оснащення кухні бару і ресторану професійним обладнанням від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото овочерізка для установки на підлозі Robot Coupe CL 60.

Підбір і установка професійного обладнання для ресторану та бару від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото овочерізка для установки на підлозі Robot Coupe CL 60.

Вакуумні пакувальники для продуктів харчування для ресторанів, кафе і підприємств громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото вакуумупакувальна машина колпакового типу EcoVac Eco 45L Digital.
