Обладнання для закладів громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото брудна зона овочевого цеху.
Нейтральне кухонне обладнання для ресторану і кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото овочевий цех з обладнанням від PROFITEX.
Спеціалізоване кухонне обладнання для готелів. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото стелажі від PROFITEX, овочерізка Robot Coupe.
Проектування овочевого цеху для закладів громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото полиця навісна для обробних дощок від PROFITEX.
Підбір обладнання та інвентарю для овочевого цеху. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото нейтральне обладнання від PROFITEX.
Професійні овочерізки для кафе, ресторанів, їдалень. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото овочерізка Robot Coupe CL 60.
Комплексна поставка кухонного обладнання для ресторану та бару. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото картофелечистка Sirman PPJ 20 SC.

