Поставка професійного ресторанного обладнання для готелів. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото атріум-ресторан.
Всі види кухонного обладнання для ресторанів, барів, кафе. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото атріум-ресторан.
Повний асортимент професійного обладнання для ресторану та бару від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото тостер Profi Cook.
Комплексне постачання устаткування для бару і ресторану. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото атріум-ресторан.
Обладнання для шведської лінії в ресторані, готелі, їдальні. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шведська лінія Enofrigo.
Лінії роздачі з індивідуальним проектуванням від PROFITEX. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шведська лінія Enofrigo.
Лінії роздачі і самообслуговування для закладів громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шведська лінія Enofrigo.
Кавові апарати професійні для ресторану, бару, кафе, кав’ярні. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото автоматична кавомашина Animo OPTIBEAN 3 TOUCH.
Проектування шведської лінії в ресторані при готелі. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шведська лінія Enofrigo.
Обладнання для лінії самообслуговування в закладах громадського харчування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шведська лінія Enofrigo.
Кавоварки і кавомашини для кейтерингу, банкету, шведської лінії. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото кавомашина Animo OPTIFRESH BEAN 2 NG.
Обладнання для лінії самообслуговування в ресторані готелю. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото елемент шведської лінії Enofrigo.
Шведська лінія в ресторані при готелі. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото елемент шведської лінії Enofrigo.
Обладнання для кейтерингу, шведського столу, лінії самообслуговування. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото елемент шведської лінії Enofrigo.
Обладнання для організації шведського столу в ресторані готелю. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото елемент шведської лінії Enofrigo.
Обладнання для шведського столу і лінії самообслуговування в ресторані, готелі, їдальні. Готель “Азимут Переславль”, Переславль-Залеський. На фото шведська лінія Enofrigo, марміти для перших страв Gastrorag SB-6000.

