
Обладнання для кондитерських цехів, пекарні, кулінарії. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото приготування житнього хліба.

Професійне обладнання для роботи з тістом для кафе, пекарні, ресторану. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото приготування житнього хліба.

Хлібопекарське і кондитерське обладнання від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото приготування житнього хліба.

Спеціалізоване обладнання для пекарні, піцерії та кондитерської. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото приготування житнього хліба.

Комплект обладнання для пекарні від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото приготування житнього хліба.

Відкрити пекарню з професійним кухонним обладнанням від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото приготування житнього хліба.

Обладнання для булочної і пекарні. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.

Обладнання для пекарень і виробництва хлібобулочних виробів. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.

Вибір обладнання для пекарні. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото пекар-ремісник Ігор Лаврешин.

Хлібопекарське обладнання від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ.

Обладнання хлібопекарського виробництва, пекарні, кондитерської. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото пекар-ремісник Ігор Лаврешин.

Обладнання для кондитерського виробництва, пекарні, булочної, кафе. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото пекар-ремісник Ігор Лаврешин.

Кондитерське обладнання від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.

Професійне хлібопекарське і кондитерське обладнання. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото печі Eurofours, Moretti Forni.

Поставка обладнання та технічна підтримка проведення кулінарного майстер-класу від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу.

Професійне обладнання для випічки, хлібобулочних виробів для пекарні та кондитерської. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.

Печі для піци і випічки для ресторанів, кафе і закладів громадського харчування. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото печі Eurofours, Moretti Forni.

Повна комплектація професійної кухні технологічним обладнанням від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото обладнання Eurofours, Moretti Forni.

Відкрити кондитерську і пекарню з нуля. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото бренд-шеф PROFITEX GROUP Віта Козар і пекар-ремісник Ігор Лаврешин.

Професійне обладнання для роботи з тістом для кафе, пекарні, булочної, ресторану. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото приготування житнього хліба.

Професійне обладнання для кулінарних майстер-класів. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Проект професійної кухні закладів громадського харчування від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Професійне кухонне обладнання для HoReCa. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Холодильне, теплове і нейтральне обладнання для ресторану, бару, кафе, закладів громадського харчування. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Печі для піци і випічки для ресторанів, кафе, пекарні, булочної. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото печі Eurofours.

Професійні печі для ресторану, бару, піцерії, кафе, пекарні, булочної. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото випікання житнього хліба в печі Eurofours.

Обладнання для пекарень і виробництва хлібобулочних виробів. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Обладнання для кондитерського виробництва, пекарні, булочної, кафе. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Комплект обладнання для пекарні від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Професійне хлібопекарське і кондитерське обладнання. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Теплове обладнання для пекарні, булочної, ресторану, кафе. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Хлібопекарське обладнання від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Печі й професійне обладнання для кухні ресторану, бару, кафе, піцерії, пекарні, булочної. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото випікання житнього хліба в печі Eurofours.

Повна комплектація професійної кухні технологічним обладнанням від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Поставка і установка професійного кухонного обладнання від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Печі для професійних кухонь закладів громадського харчування. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото випікання житнього хліба в печі Eurofours.

Конвекційні печі, розстоєчні шафи для ресторану, кафе, піцерії, пекарні, булочної. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото випікання житнього хліба.

Професійне обладнання для кулінарних майстер-класів. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Пекарня під ключ від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото випікання житнього хліба.

Оснащення кухні професійним обладнанням від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.

Вибір професійної печі для випічки для пекарні, кондитерського цеху, булочної. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото випікання житнього хліба в печі.

Професійне пекарське обладнання від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.

Пекарське обладнання для піцерії, кондитерської, пекарні. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.

Печі пекарські для пекарні, кафе, кондитерської, громадського харчування. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.

Оснащення пекарні, піцерії, кафе і ресторану професійним обладнанням від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Випічка хліба з професійним кухонним обладнанням від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Професійне хлібопекарське і кондитерське обладнання від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Печі для пекарні та кондитерського цеху. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото випікання житнього хліба в печі Eurofours.

Обладнання для випічки хліба від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Обладнання для міні-пекарні, кондитерського та хлібопекарського виробництва. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.

Готовий проект пекарні, міні-пекарні від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.

Міні-пекарня і піцерія під ключ від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.

Обладнання для виробництва та випічки хліба від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.

Комплект обладнання для виробництва хліба від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.

Печі для випічки хліба і кондитерських виробів. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото печі Eurofours, Moretti Forni.

Професійне обладнання для міні-пекарні, кондитерського та хлібопекарського виробництва. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото учасники майстер-класу.

Поставка і обслуговування обладнання для кулінарних майстер-класів. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото учасники майстер-класу.

Відкрити пекарню з професійним кухонним обладнанням від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото учасники майстер-класу.

Пекарня під ключ від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.

Тістомісильні машини, міксери, тістоміси професійні промислові, просіювачі борошна. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото фрагмент майстер-класу з бренд-шефом PROFITEX GROUP Вітою Козар і пекарем-ремісником Ігорем Лаврешиним.
Category: Майстер-клас "ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ" 3