Пароконвектомати SkyLine – нове рішення, що характеризується зниженням експлуатаційних витрат і розроблене з урахуванням необхідності підвищення ергономічності. Інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні – будьте готові змінити свій спосіб приготування їжі. Нові пароконвектомати SkyLine створені для забезпечення видатної продуктивності.
Розумні технології та орієнтований на людину дизайн
Економте до 10% на витратах на електроенергію і працюйте максимально ефективно: нова функція Plan-n-Save застосовує нову логіку, засновану на штучному інтелекті, щоб оптимізувати порядок приготування їжі і мінімізувати ваші витрати.
OptiFlow – система розподілу повітря, що дозволяє досягти чудових результатів рівномірності пропікання і контролю температури завдяки спеціальній конструкції камері печі, бездоганній роботі випускного клапана і високоточного вентилятора із змінною швидкістю. Прискорюйте час приготування їжі завдяки надшвидкому попередньому підігріву. Більш того, не чекайте довго, поки ваша піч буде готова – переходьте з вологих умов приготування на сухі в швидкому режимі. Дросселюючий клапан в формі метелика може оновлювати до 90 м3 повітря в годину.
Зробіть кухню більш ефективною і продуктивною за допомогою технології Cook & Chill: SkyDuo – сильною комунікацією між пароконвектоматами і шафами шокової заморозки Skyline.
Енергоефективність та продуктивність
Зробіть свій бізнес енергоефективним за допомогою нових пароконвектоматів SkyLine, завдяки найменшому енергоспоживанню і кращим в класі результатам. Еко-режим приготування і автоматичні цикли розроблені спеціально для того, щоб їжа готувалася максимально екологічним способом, роблячи обладнання ефективним і таким, що приносить прибуток.
Завдяки покращеній ізоляції камери, потрійному склопакету двері і оптимізованій конструкції дна пароконвектомат Skyline нарешті досяг найнижчого енергоспоживання за всю історію. Його високоточна система управління оптимізує енергоспоживання завдяки 26 різним датчикам.
Завдяки вбудованій автоматичній системі самоочищення, пароконвектомат дозволяє знизити витрати на електроенергію, воду і миючі засоби, що призводить до – 15% зниження експлуатаційних витрат. Заздалегідь плануйте процес очищення пароконвектомата відповідно до ваших потреб і управляйте ним віддалено. Програмоване очищення дозволяє вибрати найкращий час для початку очищення. Примусове очищення управляється паролем, що гарантує, що планове технічне обслуговування виконується завжди.
Ергономічність і зручність використання
- Інтуїтивно зрозуміла і прозора кольорова панель, розташована на потрібній висоті для максимальної видимості та доступу.
- Ергономічна ручка у формі крила забезпечує легке відкривання і закривання дверей навіть ліктем.
- Конструкція двері і шасі робить навантаження і розвантаження менш стомлюючим для вашої спини.
- Нові світлодіодні індикатори та корельована колірна температура допомагають виконувати повсякденні завдання. Попереджувальна функція миготіння допомагає користувачам координувати завдання.
- Пароконвектомати SkyLine оснащені вбудованими дверними щитами. Додаткова безпека забезпечується спеціальним положенням зупинки на 30°, яка запобігає хитанню двері в сторону користувача.
- Пароконвектомат SkyLine автоматично гарантує, що їжа була повністю приготовлена відповідно до стандартів HACCP (патент US6818865B2).
Cook and Chill: Сильна комунікація
Пароконвектомати Skyline і шафи шокової заморозки інтуїтивно пов’язані один з одним, маючи схожі програмні установки і багатофункціональний інтерфейс користувача. Зробіть революцію у вашому бізнесі, заготовлюючи великі партії. Спочатку приготуйте їжу в пароконвектоматі, а потім помістіть ваші страви прямо в шафу шокової заморозки для зберігання, зберігаючи при цьому всі характеристики їжі.
Економте гроші і простір, насолоджуючись плавними операціями, спектром аксесуарів для організації банкетів і спеціальними вантажно-розвантажувальними системами, призначеними для пароконвектоматів і шаф шокової заморозки.
Характеристики, які вражають
- Супер-інтуїтивна, проста в освоєнні і використанні панель управління представлена кольоровим сенсорним екраном з високою роздільною здатністю. Інтерфейс перекладено на 30 мов.
- Вбудований парогенератор з автоматичним очищенням від накипу забезпечує високу точність вологості і контроль температури за заданими параметрами.
- Лямбда-зонд дозволяє задати 101 рівень вологості для приготування будь-якого типу продуктів і обсягу завантаження завдяки контролю за фактичним рівнем вологості в камері.
- Цикл: сухий жар (25 °C – 300 °C): ідеальний для рум’янцю, запіканок або гриля.
- Комбінований цикл (25 °C – 300 °C): комбінує конвекцію спеки і пари, створюючи за допомогою контролю вологості умови для прискорення процесу приготування і зменшення втрати ваги.
- Цикл Низькотемпературний пар (25 °C – 99 °C): ідеальний для су-від, розігріву страв і делікатного приготування.
- Цикл Пар (100 °C): для морепродуктів і овочів.
- Цикл Гарячий Пар (100°C – 130 °C).
- Блок Автоматичних програм включає 9 типів страв (м’ясо, птиця, риба, овочі, макаронні вироби / рис, яйця, солона і солодка випічка, хліб, десерт) і понад 100 різноманітних встановлених програм, які також можна налаштувати за своїм бажанням і додати по 70 варіантів до кожного типу страв. Автоматичні програми дозволяють оптимізувати процес приготування відповідно до розміру, кількості і типу продуктів. На екрані панелі управління будуть відображені задані і фактичні параметри
- Цикл+ (ЦиклПлюс): – Регенерація (ідеально для банкетного меню або розігріву в контейнерах), – Низькотемпературне приготування (служить для зменшення втрати ваги і збільшення якості продуктів), – Розстойка, – ЭкоДельта (приготування із заданою різницею температур всередині продукту і всередині камери), – Су-від, – Традиційна піч (відтворення умов приготування в традиційній статичній духовці), – Пастеризація пасти (обробка свіжої пасти), – Дегідратація (ідеально для в’ялення фруктів, овочів, м’яса, морепродуктів), – Контроль Безпеки (автоматичний контроль за виконанням умов безпечного приготування відповідно до гігієнічних стандартів HACCP), – Продвинутий Контроль Безпеки (при контролі за приготуванням в основу розрахунку береться фактор пастеризації)
- Програмний режим: збережіть до 1000 власних рецептів, які можна буде відтворити в будь-який момент. Рецепт можна згрупувати в 16 категорій для більш зручної організації меню. Доступні програми на 16 етапів.
- Мультитаймер дозволяє управляти одночасно 20 різними циклами, оптимізуючи процес і забезпечуючи відмінні результати приготування. Ви можете зберегти до 200 Мультитаймерів.
- Вентилятор має 7 швидкостей від 300 до 1500 об/хв і зворотне обертання для забезпечення оптимальної рівномірності. При відкритті дверей вентилятор зупиняється менш ніж за 5 секунд.
- 6-точковий термощуп для максимальної точності і безпеки продукту.
- Можливість завантажити фотографії страв для персональних програм
Можливості застосування: Ресторани Готелі Заклади громадського харчування Шоу - кухні
Electrolux SkyLine – Приготування страви і очищення пароконвектомата
Electrolux SkyLine – Як використовувати функцію Plan-n-Save
Electrolux SkyLine – Як працює функція OptiFlow
Безкоштовна консультація
Отримайте додаткову інформацію про технічні характеристики, моделі і вартість обладнання SkyLine у офіційного дилера ELECTROLUX на всій території України – компанії PROFITEX.
Висококваліфіковані фахівці компанії PROFITEX індивідуально підберуть під потреби Вашого підприємства необхідне кухонне обладнання, порекомендують кращі бренди, моделі, підготують план розміщення з урахуванням комунікацій і ергономіки, налаштують потрібні програми, навчать використанню обладнання і забезпечать працездатність без простоїв у виробництві за рахунок нашої сервісної служби. Ви завжди можете розраховувати на високий професіоналізм, індивідуальний підхід і багатий досвід роботи наших фахівців. Будьте впевнені – ми завжди для Вас відкриті і забезпечимо кращим вибором!
Зв’яжіться з нами одним із зручних способів: 1) profitex.ua; 2) info@profitex.ua , 3) +38044 586 41 14 або залиште свій запит в контактній формі праворуч.