Компанія Eloma спеціалізується на виробництві висококласного теплового обладнання – гастрономічних і кондитерських пароконвектоматів – вже понад 20 років. Пароконвектомати Eloma – це не просто висока якість і надійність, але і дивовижна простота в управлінні, обслуговуванні і ремонті.
Пароконвектомати Eloma – це унікальна система комплексної теплової обробки продуктів. Вона підходить для підприємств громадського харчування з різною продуктивністю: ресторанів, кафе, підприємств фаст-фуду, їдалень, а також для залізничного і водного транспорту – як для кухні VIP-класу, так і для рівнів “комфорт” і “економ”. Приготовлені в пароконвектоматі продукти зберігають форму, вагу, зовнішній вигляд, смакові якості, при цьому процес обробки займає значно менше часу, ніж за традиційних способів. Електронна панель управління дозволяє легко задати режим приготування.
Відмінною рисою пароконвектоматів Eloma є великий внутрішній об’єм при компактному зовнішньому розмірі. Нова концепція корпусу значно спрощує обслуговування і догляд за пароконвектоматами. Двері обладнані термостійким подвійним склом. За бажанням клієнта розташування панелі управління і сторона двері можуть змінюватися.