Обладнання для кондитерського і хлібопекарського виробництва. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.
Професійне обладнання для пекарень, кафе, піцерій, ресторану. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.
Пекарня під ключ від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.
Відкрити пекарню з професійним кухонним обладнанням від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.
Обладнання для пекарень і виробництва хлібобулочних виробів. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.
Вибір обладнання для пекарні. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.
Обладнання для кондитерських цехів, пекарні, кулінарії. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.
Проект пекарні, кондитерської, кулінарної студії від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.
Обладнання для кулінарних майстер-класів, кулінарних шоу. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.
Професійне обладнання для кулінарних курсів, кулінарної студії. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.
Професійне обладнання для HoReCa від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.
Спеціалізоване обладнання для пекарні, піцерії та кондитерської. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.
Поставка і сервісне обслуговування професійного кухонного обладнання. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.
Професійні пароконвекційні печі для пекарні, ресторану, кафе. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.
Повна комплектація професійної кухні технологічним обладнанням від PROFITEX. Майстер-клас ВСЕ ПРО ЖИТНІЙ ХЛІБ 10-11 лютого 2020 року, Київ. На фото житній хліб, спечений на майстер-класі.
Category: Майстер-клас "ВСЕ ПРО Житній хліб" 1

