ASBER Blast – це повний спектр обладнання шокового охолодження, яке в поєднанні з тепловим обладнанням Asber назавжди змінять образ роботи професійних кухонь. З шоковими охолоджувачами та печами Asber кухарі можуть спростити свою роботу, розширити своє меню, скоротити кількість відходів і збільшити операційний прибуток. На додаток до цих переваг чиллери Asber Blast також є важливим інструментом для забезпечення безпеки харчових продуктів і гігієни. Шокові охолоджувачі Asber швидко знижують температуру свіжих і приготованих продуктів і зберігають їх без зміни їх свіжості, гігієнічних і якісних характеристик. Система охолодження / заморожування Asber також відповідає останнім стандартам, заснованим на системі HACCP (аналіз небезпек і критичні контрольні точки).
НАВІЩО ВИКОРИСТОВУВАТИ ШАФИ ШОКОВОГО ОХОЛОДЖЕННЯ?
1. Гігієна та безпека
Традиційний метод збереження приготовленої їжі полягає в тому, щоб дати продукту охолонути на відкритому повітрі до тих пір, поки температура їжі не досягне ідеальної точки для переміщення в холодильник. За такої температури (+ 65ºC + 10ºC) і вологості харчові продукти схильні до значного розмноження бактерій. Швидке зниження температури, яке стало можливим завдяки шоковому охолоджувачу Asber, запобігає розмноженню мікроорганізмів в нещодавно приготованих харчових продуктах. Час зберігання в холодильнику залежить від способу приготування їжі. Продукти, які зберігаються в сипучому вигляді, зазвичай слід вживати протягом п’яти днів, оскільки бактерії здатні розмножуватися навіть в холодних умовах. Продукти у вакуумній упаковці, що не контактують з повітрям, можуть зберігатися до 20 днів.
2. Оптимізація роботи
Шокові охолоджувачі дозволяють приготувати велику кількість продукту, і після шокового охолодження його можна споживати протягом 5-7 днів. У замороженому стані термін зберігання продукту може збільшуватися до декількох місяців. Завчасне планування дозволяє значно поліпшити закупівлю сировини і організацію роботи на кухні з додатковими перевагами з точки зору гігієни, органолептичної якості продуктів і різноманітності меню.
3. Економія часу
Заздалегідь приготовані страви і їх швидке охолодження у великій кількості дозволяють кухням за необхідності пропонувати більш смачне і різноманітне меню. Кухареві не обов’язково постійно контролювати процес приготування кількох страв. Проста операція розігріву їжі дозволяє подавати широкий асортимент страв за короткий проміжок часу. Шокові охолоджувачі Asber збільшують виробничу потужність, тим самим знижуючи витрати на персонал і забезпечуючи видатні переваги з точки зору прибутковості і часу.
4. Якість
Швидке зниження температури дозволяє зберегти вологість продуктів і запобігти нормальному розмноженню бактерій. Швидке заморожування сприяє утворенню міжклітинних мікрокристалів, які з плином часу зберігають характеристики щильності, смаку і свіжості продуктів. Шокові охолоджувачі також відмінно підходять для зберігання свіжих і сирих продуктів, таких як риба, ракоподібні, овочі, хліб і частково готові продукти, такі як свіжа паста і соуси.
5. Широке застосування
Ця система оптимізації роботи на кухні дуже зручна для всіх видів громадського харчування, особливо для їдалень, лікарень і ресторанів, а також для особливих випадків, таких як великі банкети. Це також дозволяє магазинам, які займаються приготуванням їжі, підприємствам громадського харчування та делікатесів пропонувати своїм клієнтам добре оформлені страви, які вже готові до вживання.
6. Інші переваги
Шокові охолоджувачі Asber оптимізують управління складськими запасами, оскільки вони сприяють:
а) Зниженню втрати ваги за рахунок природного випаровування вологи з приготовленої їжі
б) Здійсненню великих закупівель продуктів харчування за більш вигідними цінами, тим самим покращуючи організацію кухонного інвентарю.
в) Організації зберігання, щоб у вас ніколи не скінчився товар.
г) Різкому скороченню кількості відходів і невикористаної їжі.
Шафи шокового охолодження ASBER: Екологічний холодоагент R404 Сенсорна панель управління Герметичний конденсаторний агрегат Відповідність до стандартів ЄС Відповідність до стандартів HACCP
BC-03-11
BC-03-11 E
BC-05-E
BC-05
BC-08 E
BC-101
BC-161
BC-102
Опис циклу
Шокове охолодження
Цикл шокового охолодження забезпечує підвищення температури продукту від + 90°C до + 3°C в центрі продукту менш ніж за 90 хвилин, після чого продукт може зберігатися при температурі від 0°C до + 5°C. в залежності від відповідного значення для зберігання.
Швидка заморозка
Цикл швидкої заморозки забезпечує підвищення температури продукту від + 90°C до температури -18°C в центрі продукту менш ніж за 4 години, після чого продукт можна зберігати при температурі від -18°C до -25°C. в залежності від відповідного значення для зберігання.
- Відмінна циркуляція повітря всередині шокового охолодження завдяки новій конструкції з нержавіючої сталі, яка скорочує час шокової заморозки продуктів.
- Повний асортимент шаф шокової заморозки, розрахованих на 3, 5, 8, 12 і 16 піддонів GN 1/1 і EN 1.
- У нову опорну решітку можна вставляти лотки GN або EN, що робить її більш зручною у використанні.
- Температуру продукту можна контролювати в будь-який час завдяки датчику температури.
- Панель управління SMART проста і інтуїтивно зрозуміла.
Панель управління SMART
- Панель управління SMART проста і інтуїтивно зрозуміла у використанні і дозволяє охолоджувати або заморожувати продукт в залежності від часу (’90 для позитивного охолодження і ‘240 для негативного охолодження, відповідно до стандартів HACCP, відстежуючи температуру всередині продукту. З зондом).
- Коли використовується зонд, користувачеві не потрібно турбуватися про вибір правильного циклу для отримання оптимального циклу охолодження або заморожування, оскільки зонд і програмне забезпечення шокового охолодження автоматично працюють для зниження температури всередині продукту до необхідної температури, зі збереженням початкового аромату і смакових якостей.
- Після закінчення циклу його можна зберегти в одному з 99 блоків пам’яті, що дозволяє повторно використовувати програму стільки раз, скільки необхідно для повторення процесу.
- Крім того, шокові охолоджувачі Asber мають зонд з нагрівачем, так що його можна легко видалити з основної частини продукту після завершення процесу негативного охолодження.
- Після закінчення циклу шоковий охолоджувач автоматично перемикається в режим консервації, підтримуючи продукт за відповідної температурі до тих пір, поки продукт не буде переданий до відповідних холодильників для зберігання і консервації.
- Доступні моделі з панеллю SMART: BC-03-11, BC-05, BC-08, BC-121 і BC-161.
Можливості застосування: Ресторани Готелі Фастфуд Кафе і бари Корпоративні їдальні Медичні заклади Фабрики - кухні Шоу - кухні
Безкоштовна консультація
Отримайте додаткову інформацію про технічні характеристики, моделі і вартість обладнання ASBER у офіційного дилера ASBER на всій території України – компанії PROFITEX.
Висококваліфіковані фахівці компанії PROFITEX індивідуально підберуть під потреби Вашого підприємства необхідне кухонне обладнання, порекомендують кращі бренди, моделі, підготують план розміщення з урахуванням комунікацій і ергономіки, налаштують потрібні програми, навчать використанню обладнання і забезпечать працездатність без простоїв у виробництві за рахунок нашої сервісної служби. Ви завжди можете розраховувати на високий професіоналізм, індивідуальний підхід і багатий досвід роботи наших фахівців. Будьте впевнені – ми завжди для Вас відкриті і забезпечимо кращим вибором!
Зв’яжіться з нами одним із зручних способів: 1) profitex.ua; 2) info@profitex.ua , 3) +38044 586 41 14 або залиште свій запит в контактній формі праворуч.