Pizzarella від Morello Forni – перший і єдиний напівавтоматичний прес, здатний формувати сиру основу для піци як при ручному розтягуванні піцайоло.
Pizzarella – революційна машина, яка без сильного тиску впливає на тісто. Головна особливість Pizzarella – це здатність розтягувати тестові заготовки, як професійні піцайоло, які роблять це просто і швидко, завдяки багаторічному навчанню.
Pizzarella працює з тестом при кімнатній температурі, без пресування або розкочування, без нагрівання, таким чином зберігаючи фізичні та органолептичні властивості тестової заготовки, також як це роблять піцайоло в Італії.
Pizzarella: Формує до 180 піца-баз на годину Робота при кімнатній температурі Робить тонке тісто з товстим бортом Ефект «індукованої поляризації»
ЯК ПРАЦЮЄ ПРЕС
Завдяки ручному управління верхньою пластиною, безперервні серії хвиль тиску і кругові пульсації передаються м’яко і рівномірно на тісто через спеціальні мембрани з антиприлипаючим покриттям, щоб розкачати тісто неперевершеним однорідним способом.
Pizzarella формує бази таким чином, що залишається необхідна тонка товщина в центрі з товстим бортом по краях, зберігаючи дорогоцінні мікропухирці газу, які формуються під час ферментації всередині тіста.
Pizzarella – єдиний прес для піци, здатний за кілька секунд приготувати основу під піцу як професійний піццамейкер.
Pizzarella має дві спеціальні мембрани, які не бояться вологого або липкого тіста, легко чистяться і готові до негайного наступного використання.
Pizzarella дозволяє отримувати характерну товщину, але при цьому порожнечу борту, а також м’якість і аромат піци при випіканні.
PIZZARELLA НАСТІЛЬНИЙ ВАРІАНТ
PIZZARELLA ІНТЕГРОВАНА В ОХОЛОДЖУВАЛЬНИЙ СТІЛ ДЛЯ ПІЦИ
PIZZARELLA, ВМОНТОВАНА В ДОДАТКОВИЙ МОДУЛЬ З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ
Підходить для розміщення на будь-яку поверхню, зверху на вже встановлений охолоджуваний стіл для піци або на спеціально розроблену поверхню для преса.
Настільний варіант Pizzarella легко встановити або додати в піцерію, він не дуже великий або громіздкий, порівнюючи з попереднім поколінням піца-пресів.
Це інноваційне рішення додавання пресу до сучасних стандартних столів для піци, розроблене і виготовлене Morello Forni, збільшує, оптимізує і робить легким приготування баз для піци.
Pizzarella, інтегрований в стіл для піци, надійно монтується на одному рівні зі стільницею, гармонізує і оптимізує його ефективність в максимальному ступені, забезпечуючи ідеальну взаємодію робочого процесу в традиційній піцерії.
Щоб запропонувати клієнтам, у яких вже є стіл для піци, переваги і ергономічність Pizzarella, Morello Forni пропонує модуль з нержавіючої сталі, обладнаний 6 нейтральними ящиками на коліщатках, щоб легко комбінувати його з прилавком для піци.
Функції Pizzarella
- Всі частини, що контактують з тістом, зроблені з матеріалів, придатних до застосування в харчовій промисловості і які легко чистяться.
- Pizzarella – абсолютно інноваційний, повністю розроблений і вироблений на фабриці Morello Forni, його система роботи оптимізована після довгих років досліджень і розробок.
- Pizzarella – це патент Morello Forni, вироблений з високоякісних механічних деталей, компактний і приємний дизайн, вбудований в литий чавун.
- Pizzarella – це зареєстрований бренд для використання по всьому світу.
- Pizarella фактично збереже на мембранах, при дотику з тестовою заготівлею, тонкий шар борошна завдяки запатентованому ефекту «індукованої поляризації».
Переваги Pizzarella
-
Немає більше шматочків тіста, що прилипають до машини, що знижують продуктивність як, наприклад, в звичайних пресах.
-
Немає більше опіків рук, як, наприклад, в пресах з підпіканням.
-
Pizzarella може бути легко відрегульований під користувача, може експлуатуватися будь-яким користувачем, хто має право працювати, з найменшими зусиллями і максимальною ефективністю.
-
Середнє споживання потужності 200 Вт/год.
-
Pizzarella може формувати до 180 піца-баз на годину.
-
Pizzarella підтримує екологію та енергозбереження, як і всі продукти Morello Forni.
-
За кілька секунд може приготувати основу під піцу як професійний піццамейкер.
ІНДУКОВАНА ПОЛЯРИЗАЦІЯ
Pizzarella розтягує тісто і під час роботи необхідно лише злегка посипати звичайним борошном мембрани. Борошно, однак, не буде поглинено в основу для піци, завдяки структурі частинок борошна.
Pizzarella фактично збереже на мембранах, при дотику з тестовою заготівлею, тонкий шар борошна завдяки запатентованому ефекту «індукованої поляризації».
ПІДСВІЧЕНЕ ЗОБРАЖЕННЯ ОСНОВИ, РОЗТЯГНУТОЇ НА PIZZARELLA
ПІДСВІЧЕНЕ ЗОБРАЖЕННЯ ОСНОВИ ПРИ РУЧНОМУ РОЗТЯГУВАННІ
Можливості застосування: Ресторани і кафе Піцерії та закусочні Готелі Фабрики - кухні Шоу - кухні
Безкоштовна консультація
Отримайте додаткову інформацію про технічні характеристики, моделі і вартість обладнання Morello Forni у офіційного дилера Morello Forni на всій території України – компанії PROFITEX.
Висококваліфіковані фахівці компанії PROFITEX індивідуально підберуть під потреби Вашого підприємства необхідне кухонне обладнання, порекомендують кращі бренди, моделі, підготують план розміщення з урахуванням комунікацій і ергономіки, налаштують потрібні програми, навчать використанню обладнання і забезпечать працездатність без простоїв у виробництві за рахунок нашої сервісної служби. Ви завжди можете розраховувати на високий професіоналізм, індивідуальний підхід і багатий досвід роботи наших фахівців. Будьте впевнені – ми завжди для Вас відкриті і забезпечимо кращим вибором!
Зв’яжіться з нами одним із зручних способів: 1) info@profitex.ua , 2) +38 044 586-41-14 або залиште свій запит в контактній формі.