Компанія La Monferrina спеціалізується на випуску устаткування для виробництва макаронних виробів, равіолі, каннеллоні, основ для піци, пасти з 1978 року. Всі машини спроектовані для виробництва всіх видів макаронів з метою досягнення якості і простоти готового продукту.
У кожного шефа свої вимоги до макаронних виробів і рецепти їх приготування. Машини La Monferrina створені для авторської кухні. У ресторанах італійської кухні піца, паста, равіолі, каннеллоні – основні страви меню. Обладнання La Monferrina дає можливість створювати тісто і вже готові вироби, наприклад, равіолі. Моделі легкі в експлуатації, оснащені програмним управлінням. Машини La Monferrina роблять ідеальну основу для піци – однакової товщини і діаметра. Бажані параметри можуть бути задані технологом. Вражає асортимент макаронних виробів. За допомогою змінних насадок можна виготовити макарони різної форми і розміру, наприклад, заготовки для пасти – “тонкі”, “товсті” – від 1,5 мм до 24 мм. Машина для виробництва каннеллоні дозволяє робити «трубочки» різної довжини. Модельний ряд La Monferrina відрізняється різноманітністю моделей, від мінімашин, продуктивність яких 6-8 кг на годину, до великих агрегатів, розрахованих на виробництво 100-150 кг виробів за годину.