Як працюють камери шокової заморозки
Камери шокової заморозки швидко знижують внутрішню температуру продуктів, незалежно від того, приготовлені вони або свіжі, зберігаючи їх свіжу текстуру, гігієнічність і якість, одночасно знижуючи ризик утворення бактерій.
Традиційний метод зберігання приготованих продуктів завжди полягав у тому, щоб залишати їх охолоджуватись природним шляхом, поки вони не досягнуть температури, придатної для зберігання в холодильнику.
У період, коли внутрішня температура опускається з + 65ºC до + 10ºC, їжа втрачає багато своїх природніх характеристик, таких як вологість, консистенція, аромат і колір.
Крім того, саме тоді починають розвиватися бактерії.
Камери шокової заморозки INFRICO BLAST CHILLERS призначені для скорочення періоду часу до цієї критичної зміни температури.
- Шокове охолодження дозволяє приготовленій їжі зберігати всі свої початкові характеристики за рахунок швидкого зниження температури з +90°C до + 3°C менш ніж за 90 хвилин і підтримки температури від 0°C до + 5°C, зберігаючи якість, аромат, колір і консистенцію продукту.
- Цикл шокової заморозки швидко заморожує приготовлену їжу, перетворюючи її рідини в мікрокристали льоду, не пошкоджуючи клітинну структуру їжі. Температура всередині продукту падає з +90°C до -18°C менш ніж за 270 хвилин.
Чому варто купити камери шокової заморозки Infrico?
ВИСОКА ЯКІСТЬ
КОНТРОЛЬОВАНІ ЗАКУПІВЛІ
БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
МЕНША ВТРАТА ВАГИ
ЕКОНОМІЯ ЧАСУ
МЕНШЕ ВІДХОДІВ
КРАЩА ОРГАНІЗАЦІЯ
БІЛЬШЕ РІЗНИХ МЕНЮ
КАМЕРИ ШОКОВОЇ ЗАМОРОЗКИ
Переваги камер шокової заморозки Infrico
- Виготовлені з нержавіючої сталі AISI 304 і сконструйовані згідно з нормами ЄС та HACCP.
- Теплоізоляція 65 мм (35 мм ABT315) товщиною високої щільності 40 кг/м3, без хлорфторвуглеців, поліуретану.
- Світловідбиваюча внутрішня поверхня із закругленими кутами і знімними лотками.
- Сумісність з будь-якою піччю.
- Включає підігрівальний конічний зонд, який легко використовувати і знімати.
- Панель управління зі зручним графічним екраном і меню.
- Дозволяє персоналізувати і запам’ятовувати програми.
- Контроль, що запобігає утворенню інею на продуктах.
- Використовує два візуальних сигнали для постійного контролю продуктивності.
- Стелажі для лотків.
- Підвищена точність управління налаштуваннями температури: більше можливостей налаштувань діапазонів температур відповідно до вимог кінцевого користувача.
- Система виявлення витоків: всі компресорно-конденсаторні агрегати проходять 100% тестування в гелієвій камері на виявлення витоку газу.
- USB-з’єднання для завантаження / розвантаження параметрів конфігурації, програм і завантаження інформації, що відноситься до сигналів застереження HACCP.
Можливості застосування: Бари і кафе Ресторани Супермаркети Готелі Шоу - кухні
Безкоштовна консультація
Отримайте додаткову інформацію про технічні характеристики, моделі і вартість обладнання Infrico у офіційного дилера INFRICO на всій території України – компанії PROFITEX.
Висококваліфіковані фахівці компанії PROFITEX індивідуально підберуть під потреби Вашого підприємства необхідне кухонне обладнання, порекомендують кращі бренди, моделі, підготують план розміщення з урахуванням комунікацій і ергономіки, налаштують потрібні програми, навчать використанню обладнання і забезпечать працездатність без простоїв у виробництві за рахунок нашої сервісної служби. Ви завжди можете розраховувати на високий професіоналізм, індивідуальний підхід і багатий досвід роботи наших фахівців. Будьте впевнені – ми завжди для Вас відкриті і забезпечимо кращим вибором!
Зв’яжіться з нами одним із зручних способів: 1) profitex.ua; 2) info@profitex.ua , 3) +38044 586 41 14 або залиште свій запит в контактній формі праворуч.