
Роботи – технологічний проект, комплектація кухні ресторану і бару, підсобних приміщень
Місто – Дніпро
Рік виконання проекту – 2010
Обладнання – AngeloPO, Fagor, Unit, GoldMaster, Sagi, Josper
Сайт – http://axelhofhotel.com/
Готель побудований до Євро 2012 у відповідності з європейськими вимогами. Компанією PROFITEX був розроблений технологічний проект і проведена комплектація кухні ресторану, кухні бару, бару, підсобних приміщень. Були оснащені гарячий цех, холодний цех, кондитерський цех, приміщення для холодильних камер.
Об'єкт укомплектований обладнанням провідних світових брендів:
- Професійне кухонне обладнання AngeloPO
- Професійне кухонне обладнання Fagor
- Професійні меблі з нержавіючої сталі Unit
- Винні холодильники GoldMaster
- Автомати шокової заморозки Sagi
- Професійний гриль Josper
Види виконаних робіт:
- консалтинг
- підбір обладнання
- технологічне проектування
- поставка обладнання
- монтаж обладнання
- пуско-налагоджувальні роботи
- сервісне обслуговування