Історія компанії Convotherm почалася в 1976 році в місті Вольфратхаузен в Південній Баварії зі створення підприємства, що займається машинами для розморожування і регенерації продуктів.
Проривом в області виробництва професійного кухонного обладнання став 1982-й, коли на підприємстві Convotherm був виготовлений перший електронний пароконвектомат, що відрізняється від моделей з електромеханічним управлінням широким спектром можливостей. З 1983 року обсяги виробництва печей Convotherm постійно зростали, що вимагало розширення виробничих площ. Сьогодні продукція Convotherm виготовляється на підприємстві з площею понад 6000 м2.
В даний час пароконвектомати Convotherm встановлені на кухнях кращих готелів, ресторанів, комбінатів харчування, супермаркетів, лікарень, кейтерингових служб. Компанія Convotherm застосовує інноваційні технології при виробництві обладнання для професійної кухні.
Модельний ряд Convotherm складається з пароконвекційних печей 34-х моделей серій: Standart і Easy Touch (OS, OB і OS mini)
Convotherm OS – версія пароконвектоматів з інжекторним способом паротворення.
Convotherm OB – версія пароконвектоматів з бойлерних способом паротворення.
OS mini – пароконвекційні печі з невеликими габаритними розмірами.
Пароконвектомат Convotherm стане оптимальним рішенням при запіканні, смаженні, приготуванні гриля, тушінні, приготуванні на пару, бланшируванні або пасеруванні.
Апарати знайдуть своє застосування на будь-якому підприємстві харчування завдяки великим можливостям індивідуального підбору комплектації обладнання.
Процес приготування Delta-T і Cook & Hold дозволяє максимально зберегти смакові якості продуктів, використовуючи спосіб запікання із низькою температурою. Так як цей процес займає тривалий час, його рекомендують проводити в нічний час.
Система Advanced Closed System дозволяє заощадити воду при паровому і комбінованому процесах приготування, а також зменшує викид пари і запахів в навколишнє середовище.
Особливості пароконвектоматів Convotherm
Висока продуктивність для банкетів (з використанням банкетної системи).
Функція Press & Go (швидкий доступ до встановлених рецептів приготування).
Оптимальний клімат в робочій камері за допомогою Advanced Closed System.
Технологія HACCP для постійного контролю за процесами приготування.
Завдяки Advanced Closed System і Crisp & Tasty приготування відбувається за пониженого вмісту кисню і, завдяки цьому, овочі не втрачають колір, продукти зберігають живильні речовини.
Приготування за низької температури (Delta-T).